Здравейте!
Благодаря за бързите отговори.
Пробвахме година и десет месеца. На мъжа ми му откриха астенозоспермия, но малко ме съмнява резултата. След това спряхме за 8 месеца, тъй като получих предложение от нова компания. Отново подновихме опитите сега през септември.
Аз скоро ще направя 31, той е на 29. Не съм си правила сериозни изследвания, освен стандартния преглед и ехограф, където всичко беше ок. Причината е, че нямам хормонални проблеми, а освен това мъжът ми често пътува и не винаги улучваме овуто.
Този месец бях взела на мъжа ми едни витамини - антиоксиданти, тъй като четох на много места, че подобряват репродуктивната функция. Някой пият в голяма доза витамин С. Не знам дали това повлия, преди не ги е пил, но наистина забременях. Мисля, че бяха АСD разтворими таблетки на Нутрасуит.
Мари, странно ти е за коремчето, ама е истина. Това беше първия признак, който усетих. Коремът се оформи, дрехите ми стягаха в талията още на 8 ден след овуто! Една "колежка" ог бг мама ми каза, че и при нея така се е получило. Дължало се на уголемяването на матката. След това дойдоха другите признаци умората, замайването, пиенето на вода и ... чуството, че си бременна.
Пожелавам на всички да изпита първите признаци на бременност!
Довечера пак ще си измеря температурата, дано да се е повишила!
поздрави
Бижу