Здравейте и от нас,
ние от петък почнахме оризовата каша, засега не се очаровани от вкуса, но хапват по няколко лъжички и спират, старая се да не ги насилвам.Много са смешни, езика си го мотаят в устата и не знаят какво да го правят
Момичета вие за матката ли говорите или за корема, щото при мен матката почти се е прибрала, но коремче си имам още, е не е голямо, но си личи.След Нова година ще мисля за диети....
Повъпроса за сополките и червените дупета не мога да помогна, не сме имали.
Нина Е, това е предполагам калиев перманганат.
За алкохола не е доказано точно колко време стои в кръвта и кърмата респективно, така че не мисля, че е удачно да се пие, е може малка чашка вино или бира, и то не редовно.За цигарите няма да говоря, щото ми е доста крайно мнението.
Дони, ти да не почна да пушиш?
А щях да забравя, аз имам малко проблем с Боби, дали от зъбите или от друго, но е станал много труден на ядене, в смисъл, върти се, дърпа се, знам че е гладен, но не може да стои мирен да изсуче необходимото количество мляко, с зор изсукваме по 100 -120 мл., ако е на гърдата, дърпа зърното, а биберона на шишето го прави на нищо.Само, когато се сънен, успява да изпапка 150 мл без проблем. Та се чудя какво става?
С Тони нямам такъв проблем, освен в много редки случаи, когато е преуморен и гладен.Някакви идеи?
Леле направо се увлякох, ама моя мъж замина за Калгари и съм самичка, та ме е хванала логореята
Поздрави и целувки
ема2