0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Nadyn

• *
  • 2703
  • Всяко зло за добро!
Здравейте! Регистрирах се днес и разгледах темите но по тази не намерих нищо.Може би е рано да питам по този въпрос защото ми предстои  първи опит ин-витро през месец декември но ако някой от вас знае нещо ще се радвам да прочета мнения а ето и въпроса ми:
Какви са шансовете за 100% нормално износване има ли риск от спонтанен аборт и правят ли се някъде изследвания дали организма ти може да приеме чуждо тяло и до колко имунната система е силна?

*

kassi

• *
  • 5258
  • Мама на трима
Re: износване след като е направено ин-витро
« Отговор #1 -: Ноември 19, 2006, 14:11:30 pm »
Първо-добре дошла!! За ин-витро се иска кураж!! Аз ще правя икси месец декември. Относно имунологичните проблеми, необходимо е да си направиш точно такива изследвания, за да се види дали всичко е ок. За повече инфо, прочети моята тема - Имуновенин преди ИКСИ!! в "Имунологични, генетични ....". Желая ти добри резултати от изследванията, които според мен задължително трябва да направиш преди АРТметод. Поздрави: Касси

София е нашето чудо! Благодаря ти, Наде!
*

Nadyn

• *
  • 2703
  • Всяко зло за добро!
« Отговор #2 -: Ноември 19, 2006, 14:33:00 pm »
Благодаря ти Касси! Ще прочета твоята тема.Нова съм във форума и се радвам че има такива хора като вас! А за ин-витро наистина се иска кураж,но 7 години без резултати (междувременно операция на киста 6 см) перитонит в детска възраст и резултата е запушени тръби без никакжа надежда за отпушване или пластика се надявам на успех ако не от първи опит то поне от втори или трети......
Успех и на теб!!!
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
« Отговор #3 -: Ноември 19, 2006, 15:27:49 pm »
Какви са шансовете за 100% нормално износване има ли риск от спонтанен аборт и правят ли се някъде изследвания дали организма ти може да приеме чуждо тяло и до колко имунната система е силна?

за организма няма разлика дали чуждото тяло, наречено ембрион, е заченато инвитро или инвиво /в организма/. успее ли да се имплантира в матката - оттам нататък няма разлика в шансовете за износване.
механизмът на бременността е такъв, че имунната система да не отхвърли чуждото тяло и това си е природно регулирано. няма по-голям риск от спонтанен аборт САМО поради факта, че ембрионът е заченат инвитро.

"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

« Отговор #4 -: Ноември 19, 2006, 21:04:17 pm »
... резултата е запушени тръби без никакжа надежда за отпушване или пластика се надявам на успех ако не от първи опит то поне от втори или трети......
Успех и на теб!!!

Възможно е да ти предложат да си направиш лапароскопия преди това. Разбира се специалистите след куп изследвания ще кажат, какво е необходимо да се направи.
Стискам ти палци и ти пожелавам успех!
*

Nadyn

• *
  • 2703
  • Всяко зло за добро!
« Отговор #5 -: Ноември 19, 2006, 21:19:41 pm »
... резултата е запушени тръби без никакжа надежда за отпушване или пластика се надявам на успех ако не от първи опит то поне от втори или трети......
Успех и на теб!!!

Възможно е да ти предложат да си направиш лапароскопия преди това. Разбира се специалистите след куп изследвания ще кажат, какво е необходимо да се направи.
Стискам ти палци и ти пожелавам успех!

Благдаря ти за палците с за успеха но след куп изследвания се оказа че не може да ми се прави лапароскопия защото аз както споменах имам 2 операций и корема ми е прерязан на кръст и лекарите ги е страх да не ударят на черво(заради перитонита не се знае в какво състояние са ми червата) с лапароскопа и никой не иска да се наеме да ми направи на сляпо. Аз търпеливо ще си изчакам цикала и започвам стимулацията.Благодаря на всички които пишат. Много приятно изненадана съм от този форум :D Продължавайте в същия дух :balk_47: 
*

sami

• 1148
  • Обожавам малките ми куклички!!!!!!!
« Отговор #6 -: Ноември 19, 2006, 21:49:20 pm »
Здравей мила Надин!
Аз правих икси,и в третия месец имах малко кръв,
трябваше да си почивам.Не мисля че има по големи
рискове при ин-витро.
Пожелавам ти всичко да мине успешно.
Само спокойно!

http://www.zdravei.bg/videos/id_6940/title_v
torija-rojden-den/http://bg-mamma.com/ticker/69256
*

Nadyn

• *
  • 2703
  • Всяко зло за добро!
« Отговор #7 -: Ноември 19, 2006, 22:11:02 pm »
Здравей мила Надин!
Аз правих икси,и в третия месец имах малко кръв,
трябваше да си почивам.Не мисля че има по големи
рискове при ин-витро.
Пожелавам ти всичко да мине успешно.
Само спокойно!
Благодаря за пожеланията надявам се да е успешно наиситна :P
*

didi_788

• **
  • 64
  • Няма невъзможни неща..винаги има решение
« Отговор #8 -: Ноември 24, 2006, 13:20:10 pm »
 :)Здравей;Надин!И на мен ми предстои за пръв път ин-витро декември месец.В момента пия Диане 35;защото понякога задържам фоликули.Не знам каква ще стимулацията ми.Колкото да твоя въпрос..не съм наясно но момичетата вярно са ти казали.Всяка бременност протича индивидуално и тъй-като при нас ще е дългоочаквана..предполагам ;че ще трябва да се пазим и да лежим.Това пак ще ни го каже лекарят;който ни следи..ох..до там да стигнем!Късмет на всички !Стискам ви палци за скорошни + тестчета!
didi_788