Албена, ето че можете да пишете грамотно и разбираемо. Благодаря за което. Също така благодаря, че си правите труда за разлика от много други професионалисти да описвате подробно относно практиките на клиниката в сайта. Уверявам ви, че забележката ми към вас, макар и по-остра бе наистина добронамерена. Писането в интернет, за разлика от живото общуване има своите ограничения, затова когато човек чете нещо написано от професионалист на родния му език очаква ако не друго, то поне да може да схване смисъла. Съжалявам много, но аз не успях от първо четене. Наложи да го прочета неколкократно за да схвана смисъла.
Грамотното писане (не говоря само за правописните грешки, които всеки може да допусне) показва, ако не друго, то едно уважение към читателите. В този бизнес, ние се нуждаем толкова от вас, колкото и вие от нас, така че малко повече взаимно уважение, няма да ни е излишно. Така, прикл\чвам с темата "правопис".
Лоана и Океан, преди да бързате да обвинявате Перла, вземете и помолете модовета да проверят дали пишем от едно айпи. Ако не, то считам че е редно да и се извините. Всеки има право на своите особености и да я наричате "всеки луд с номера си" е обидно. Едно е да направиш забележка на човек с претенции, че пише неграмотно при това основателно, друго е да обидиш редовен потребител с това, че е луд.
Прикл\чвам и с това дали аз и Перла сме едно и също лице.
Конкретно по темата:
Албена, какво се дава в клиниката ви за поддържане на лутеалната фаза?
Освен ЧХГ, прави ли се изледване на други показатели след трансфера?
Благодаря.