мила, джоли,сигурна съм, че доктора ти не ти е препоръчал лапароскопия от некадърност, а защото за доста доктори цветната снимка не е диагноза.аз миналата година правих цветна снимка при доц.маркова.наред с невероятната болка и още по-'невероятното' отношение на самата доцентка ми беше сервирано, че тръбите ми са много зле-едната е абсолютно запушена-изобщо я няма на снимката.другата силно нагъната като дим от цигара и извита нагоре.естествено тя побърза да ме уведоми, че с тия тръби съм само за инвитро.2 седмици по-късно, след като се изръсихме над 250 лева за изследвания и се обадих кога да отида да ме запише, и тя много троснато ми отвърна, че местата при нея са вече заети(а само преди 2 седмици ме прати да правя изследвания)
както и да е.обяснявам ти това, за да ти покажа защо лапарото е определено по-добра диагноза.след отношението на маркова се ядосах, дадох си почивка и зимата отидох при александров.исках пластика на тръбите.той веднага дръпна снимката настрана и каза, че за него това не е диагноза и чак юни месец дочаках самата лапароскопия.и познай-тръбите ми са в идеално състояние!просто при много жени от самата болка матката прави някакви спазми и не пропуска контрасната материя.по всяка вероятност за това докторът ти препоръчва това.а щом той ти го е казал, значи е видял все пак нещо на снимката, което да не е в ред.
за самата процедура горещо ти препоръчвам александров, но той сега е много зает, затова най-добре я направи при колегата му козовски.
айд, успех, и споко-това е 100 пъти по-лесно от снимката!