Здравейте момичета и от мен. Следя ви от много време, но до този момент не съм се престрашавала да пиша.
Да се представя накратко - от София съм, на 28 години. Проблемът, с който се борим е мъжки фактор. Имам до този момент 4 процедури. При първите две изобщо не стихнахме до пуккция, поради това, че имаше много сериозна опасност от хиперстимулация. Следващите две ИКСИ-та бяха на естествен цикъл - при първото яйцеклетката не се оплоди както трябва, а при последното, от което вчера научих резултата си, на трети ден ми върнаха едно ембрионче разделено "почти на 6", което дори не се имплантира, резултата от ЧХГ ми е 3.
Е... аз май се уморих от всички претупани процедури в България. И взех решение, снощи написах едно писмо на Кюбра, сега го дооформям и искрено се надявам да ми отговори скоро.
Искам само да Ви попитам - къде в София си превеждате документите? Имам предвид спермограмите и разчитането на ЦС. Всичко друго ми е с латински наименования. Макар, че се чудя за какво ли ще са им нашите резултати от СГ, при положение, че те държат да се пускат при тях. Благодаря предварително за отговорите. Пожелавам успех и късмет на всички тук от сърце!