zarina аз бях пациентка на кл.Надежда (май даже все още се водя такава
). Не ме питай, колко трудно стигнах до тях, колко бях щастлива и обнадеждена... до първото посещение там. После... не е за разправяне. Изписала съм доста из форума за това. Моето впечатление е, че клиниката има чакащи пациенти няколко пъти над капацитета й, затова лекарите не смогват и Стаменов, и останалите са оставили администраторките да правят каквото си искат. Администраторките също са изнервени от тази бъркотия и се отнасят с пациентите като с... натрапници (да не кажа друга дума).
Обаче
New Love вече е калена и се оправя в тази бъркотия
, затова си мисля, че е добре да си довърши започнатото при Стаменов. Още повече заради помоща от Фонда... Но пък сега, като се замислих, не знам дали половината от стреса, който я тормози, не се дължи точно на тази любима клиника... Поне на мен точно така ми се отразиха.
А теб мисля, че въпросната секретарка те е подвела. За проследяване на проблемна бременност докторът е Сигридов. Стаменов въобще не ти е трябвал и не е било нужно да те засилва за 2011-та. Ама те точно така отговарят по телефона. Картинката ми е ясна
Аз се опитвах да сравня като размери Мемориал с двете клиники, в които съм била в България. Мисля, че е съвсем малко по-голяма като площ, кабинети и т.н. Разликата в мащабите не е много голяма. Като че ли обаче в Мемориал има малко повече лекари и въобще, по малко повече персонал от различни специалности.
Виж, разликата в организацията вече е драматична
. Там всичко се движи в някакъв ритъм, който се усеща и в пиковите часове никой не ходи по коридора, всички подтичват, и сестри, и лекари. Съберат ли се повече от трима души на рецепцията, веднага отнякъде изскача още една служителка. Абе, те детайлите са токова много, че...