Таричка, не се ядосвай. В България има места, където ти излиза по-скъпо от Турция без да плащаш път и престой. Моята съученичка точно тази сметка си направи.
Да...
За нас например, като се има предвид, че парите за път, престой и храна пак трябва да се платят, излиза същата работа.
и ние така, плащахме в София за хотел, храна, транспорт и т.н. На нас в Турция ни излезе по-евтино, макар стимулацията ми да продължи повече дни, бях по-дълъг протокол с лукрин от предходния цикъл. Да уточня лукрин, а не лукрин депо. Стимулацията ми продължи 12 дни, на 13-тия ден ме прегледаха и взеха кръв, след това се обадиха да бия 2 броя овитрел вечерта, на другият ден, пак ме викаха за преглед и кръв, на 15-ти ден беше пункцията. След 5 дни трансфер.
Стимулираха ме с високи дози.
e-mail адреса на доктор Murat Önal е - murat.onal@memorial.com.tr
Аз кореспондирах с него след първичният преглед, не съм пращала досие преди това и според мен няма смисъл. Прегледът е много обстоен, задават много въпроси и тогава представяш това което си приготвила за тях като досие. Ттрябват и снимки за двата съпрузи, освен копията на паспортите.
С лекаря съм си писала на английски.
Макар с доста тежък мъжки фактор, не са ни пращали на андролог, само направихме спермограма при тях. Както и генетични изследвания направихме, нямахме правени в България. За мен поискаха цветна снимка, а след нея хистероскопия - правих ги в България.