Здравейте момичета, реших и аз да се включа. На 25.07 бяхме в Мемориал в Истанбул за първа среща с д-р Кахраман. Всичко там е толкова различно от БГ. Веднага диагностицираха проблема при нас и съответно дадоха решение - това трябва да се направи при жената, ...това при мъжа. В България ни отне 5 години, 2 неуспешни опита инвитро и повече от 20хил.лв. Ние сме за процедура IMSI, каквато в БГ не се прави. Цената е 2100.00 Е за процедурата + 1000.00 Е за лекарства. Искат да стоя там 17-20 дни за стимулацията.
На 01.07. ходихме на консултация в клиника в Лондон. От там ни дадоха писмено становище и препоръки относно лечението и действията при следващия опит.
Ще кажа че и от двете места ни препоръчват еднакъв метод и схема на протичане на процедурата.
И тук отивам с предварително запазен час, но чакам по около 2 часа всеки път. Там влязохме на часа.
Тук чакам по около 2 мес за да си запазя час за някаква манипулация.
Отделено ми време на посещение тук до сега е било максимум 10 мин, а в Мемориал ми отделиха 1ч 30мин, в Лондон - 3ч.
И най-важното според мен, че и от двете места излизат с конкретно решение на проблема и писмено становище, нещо което тук не правят.
Аз съм сигурна, че Докторът много добре знае за тази процедура IMSI, но нито един път не спомена за нея, а предлага донорски сперматозоиди. Какво да кажа.
Аз за себе си разбрах, че повече в БГ няма да правя процедура.