И друго по принцип как процедират там ако има зелена светлина за процедура бавят ли се или не, казват ли веднага като видят документите какви са им плановете, предполагаеми проблеми и т.н
За да не се повтарям, ако искаш, прочети постовете ми по-назад в темата. Мен ме почнаха преди да съм успяла да си събера акъла
, само трябваше да кажа едно "искам". Какво ти бавене...
За парите, ще ви обясняват всичко предварително - кое колко ще ви струва, кое може да направите в България или съответно да купите от външна аптека (има с/у клиниката). Естествено, стремят се да предложат максимално неща да са от тях и затова е добре да питате и уточнявате всичко. Не се притеснявайте да питате! Там всички се пазарят
и се очаква човек да си отстоява интересите. Но пък мога да кажа, че всичко, което са ми предложили, е било разумно. Те са много наясно, кое ни излиза изгодно при тях и кое не.
Не се притеснявай, с езиците ще се оправите много по-лесно, отколкото очакваш.
Пътищата... е, с тях е малко по-зорно първия път. До Истанбул е песен, но вътре става.. дискотека
Един GPS ще ви е от полза.
И гледайте да не улучите пиковите часове около 7:00-9:00 и 17:00-20:00ч. Умножи софийския трафик по 10 и ще си представиш картинката по това време.
Имай предвид, че от началото на града (условно казано, защото трудно се определя, кое е "начало") до клиниката са около 40-50км. Такова разстояние в задръстване си е филм
, а с едно объркване може да стане и сериал
. Аз си имам професионален шофьор и пак успяхме да направим един-два мини-сериала
Но пък беше интересно
Не съжалявам за нито едно истанбулско приключение...