Момичета, извинявайте, но през уикенда нямам нет и затова не съм ви отговорила (то май е за добро, че иначе се побърквам от четене
)
Много сте мили и сте ми наистина голяма подкрепа! Благодаря ви още веднъж!
КЪДИ, аз с радодст приех новината, че съм спечелила процедура, защото ще знам, че има още възможности пред мен и поне малко по-спокойно ще чакам резултатите от тази. Много съм благодарна за този ваучер, въпреки, че (излишно е да го казавам) се моля да имам хубав резултат, без да се налага да го ползвам ...
Аз отдавна се замислям за Турция, но не знам как ще издържа 2 седмици в Истанбул,
Не знам какво да ти кажа, аз дните в Истанбул ги "издържах" с удоволствие
Имам само хубави спомени и съжалявам единствено, че заради процедурите и лошото време, което случихме в някои от дните, успях да видя съвсем малко от града. А там има много и за гледане, и за опитване....
а и нямам желание да сключвам брак, само заради един опит. Вярно, че би бил петият по ред, но все пак.
Това с брака не може да се избегне по никакъв начин, така ли?
Изискването за брак е наложено законодателно в Турция. Бях чела, че има клиника, в която си затварят очите, когато пациените са чужденци, но за съжаление не съм се интересувала, коя е клиниката. Аз още от началото се бях спряла на Мемориал, а там категорично искат да се спазва.
М/у другото... за моя изненада, оказа се, че не боли
Колко фоликула, яйцеклетки и ембриона се получиха при теб сега? Извини ме, писала го беше някъде това май.
С доктор Гювенч се борихме да получим 3-4 фоликула. По едно време борбата стана "дано има повече от един"... После ембриолозите изкараха 10 (за всеобща изненада), като 4 беше ясно, че са дребни, но 6-те се оплодиха, 5 отгледаха до бластоцисти, 2 ми върнаха на 5-ти ден. Не сме замразили останалите, защото бяха с различно качество, а 3 са малко и ни посъветваха, че няма смисъл.
В клиниката обсъждали ли сте необходимостта от имунологични и генетични изследвания?
Ами аз го шашнах доктора с една бала имунологични. Наложи се да обяснявам, че са си моя инициатива и не са идея на никой доктор в България.
От генетичните нямам само кариотип, но явно не е счел за необходими на този етап да го правим.
Пак да напомня, че при мен основният проблем е възрастта, а основният фактор е времето! Начинът, по който всеки лекар ще подхожда към по-млади пациентки, ще бъде съвсем различен, затова не се вглеждайте много в детайлите при мен.
А, plumeria да ги нямаме такива. Аз как ще събера отбор мами догодина?
Хе хе,
Teodor, представяш ли си, догодина да запознаваме моето турче с твоето гърче.