КОТКА, да, правих. Бременна съм в 5ти месец и съм изключително доволна, както вече споделих. Стимулацията се провежда в частния му кабинет, или ако искаш в България, но аз предпочетох той да ми направи всичко. Пункцията и трансфера се извършват пак от него, но в Истанбулската хирургическа болница. Тя е много модерна, много близо до кабинета му с изключително професионален екип ембриолози. До нея има два хотела, които предлагат преференциални цени за пациентите на болницата. Прави се само ИКСИ, не рискуват да оставят ценните ни яйцеклетки да се оплождат сами, независимо дали има мъжки фактор. Професорът говори много добър английски. Много е внимателен и позитивен. Обстановката както в кабинета му, така и в болницата са насочени изключително към това жената да се чувства максимално комфортно - приглушена светлина, преди преглед сестра идва и те покрива с еднократни чаршафи (в болницата - дрехи, даже ми стана неубодно, защото спокойно мога да се облека и сама, но тя държеше да ми помогне)така че да не се притесняваш от голотата си. Професора почти винаги вдига мобилния си телефон, а ако не го направи, то винаги се обажда обратно, без значение дали му звъниш от България или Турция. По мои наблюдения е по-добре да му се звъни следобяд, когато е в кабинета си. До обяд или чете лекции в три университета, или оперира в две болници.
Първичният му преглед е малко скъп - 350 ТЛ (горе-долу 350 лв.) Цената на процедурата е около 3500 ТЛ и включва прегледите по време на стимулация, пункция, трансфер и ако останат неизпозвани ембриони - замразаяването им за срок от 5 години. Или за следващото дете, както казва професора
Лекарствата бяха по-малко от 1000 ТЛ, а в аптеката до болницата правят 20 % отстъпка на издадени от него рецепти.
Ако имаш други въпроси ще ти отговоря с удоволствие. Може да ми пишеш и ЛС.