0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Д-р Олга Маджарова
« -: Ноември 05, 2006, 13:30:40 pm »
моля за повече информация за тази лекарка - какви са ви впечатленията от нея, помогна ли ви, доволни ли сте и т.н. Знам само, че се занимава с безплодие и че мъжа й също е лекар. От София са.
*

kassi

• *
  • 5258
  • Мама на трима
Re: Д-р Олга Маджарова
« Отговор #1 -: Ноември 05, 2006, 22:47:18 pm »
Съжалявам, аз не ги познавам. Защо точно за тях се интересуваш, някой ти ги препоръча ли? Успех!

София е нашето чудо! Благодаря ти, Наде!
*
« Отговор #2 -: Ноември 06, 2006, 12:53:48 pm »
Здравей! Аз съм посещавала д-р Олга Маджарова преди около 3 години. Да, била е ИМЕ в областта "стерилитет". Но методите й вече са доста отживели. Същото важи и за колегата й/съпруг/ д-р Маджаров.

« Отговор #3 -: Ноември 07, 2006, 18:45:46 pm »
Съжалявам, аз не ги познавам. Защо точно за тях се интересуваш, някой ти ги препоръча ли? Успех!

да препоръчаха ми я. обаче нещо не ми вдъхна доверие и искам да разбера дали аз съм много мнителна или има нещо
*
« Отговор #4 -: Април 22, 2007, 13:59:08 pm »
 :lol:на мен също ми япрепоръчаха но аз немога да повярвам че има такива безотговорни хора като тази жена за мен тя е луда незнам как да се изразя бягаи от нея.тя ми прави цв.снимка,хидротубации 10 на брои,даде ми да пия кломифен(КОСТИЛБЕГИТ)прави инсеминации по 6 на месец.биеше ми прегнил по 3пъти в месеца.тя прави каквото се сети и каквото знае едновременно просто пробва пък каквото стане.и нищо не стана,аз сляпо и наивно и вярвах докато не прочетох повече инфо за стерилитета.посетих след това още няколко лекара и като им обясних какво ми правено щяха да припаднат от учудване.ас имам овулация,хормоните са ми нормални,нормална проходимост на тръбите.съответно нямя нужда от всичко това.тя не ми назначи никакво изследване тя налучкваше!!!каза че изследванията са харчене на пари!!!имам мн.инфекции и слава богу че тази ... не ме увреди с неините опити...моля те бягаи от там.
« Последна редакция: Април 22, 2007, 15:57:05 pm от Lali »