0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Параноя ли ме гони или съм просто отговорна?
« Отговор #40 -: Октомври 31, 2006, 19:56:32 pm »
Мари, нормално е да се притесняваш. Всяка една от нас която се е борила със стерилитета години наред накарая когато види положителния тест минава през това. Изчакай си изследванията и отиди при твоята гинка, направи си изследванията които тя ти каже и които смяташ ти за необходими, за да се чувстваш по-спокойна. Този път ще бъде успешен.  :bighug:
*
« Отговор #41 -: Октомври 31, 2006, 20:56:15 pm »
Казвала ли съм ви, че сте фантастична компания?
Казвала ли съм ви, че сте невероятна дружина?
Казвала ли съм ви, че сте сериозна опора и истинска помощ?
Казвала ли съм ви, че сте най-точните и готини мацки, които могат да се родят на тази земя?

Ако не съм ви казвала, да ви кажа сега!

Че тази вечер ако направя инфаркт, да си знам, че съм ви казала всичко!

Мари 
Alexandra
*

Eli_

• 516
  • Тъпа и упорита !!!
« Отговор #42 -: Октомври 31, 2006, 21:07:09 pm »
Ах тииии ....знаех си аз !  :hug2:Честито ,миличка !  :flower:Желая ти много лека и сладка бременност и винаги можеш да разчиташ на моята виртуална подкрепа  :hello:! Не се тревожи толкова ,всичко ще е наред !  :bighug: :cheerleader: :cheerleader: :cheerleader: Ти успя !!!
*

Ganka

• 5926
  • мама и леля на ангелчета
« Отговор #43 -: Октомври 31, 2006, 21:25:12 pm »
Мари, ще ти дърпам ушите! Кви инфаркти бе жена??? Имаш бебе да износваш и да раждаш :D Я се стегни ;) Всичко ще е наред. Карай я по-спокойно, че товаря "Божествените тела" и идвам да пия чешка бира :lol:
Обещах на Лили:)

"... Защото, ако има някаква утеха в трагедията да изгубиш любим човек, тя е в необходимата вяра, че може би така е по-добре.
""Вещицата от Портобело", Паулу Коелю
*

лили

• 2151
  • мързи ме да натискам шифт-а
« Отговор #44 -: Октомври 31, 2006, 22:20:08 pm »
мари, честито и от мене :D. всичко ще е наред - няма друг начин просто. обаче и аз така малко сигурно съм тъпа ама наистина не разбирам къде е проблема да ти пуснат контрола на циркулативния имунокомплекс. това че ти си го искаш не коментирам - често се случва за съжаление. ама защо след като си бременна, преди време ти е бил положителен и като искаш контрола те се правят на луди. пък и тат и мат би трябвало за ден да станат а не за седмица...или аз нещо не разбирам пак.
нормално е да си притеснена. и аз се присъединявам към момичетата за консултация с конова.
ОСТАВЕТЕ СТЕФКА НА МИРА!
« Отговор #45 -: Октомври 31, 2006, 22:43:04 pm »
Мари, стискам палци всичко да е наред този път.
url=http://www.zachatie.org/drz2010][/url]
« Отговор #46 -: Ноември 01, 2006, 07:34:44 am »
Честито и от мен! Желая ти най-прекрасните  девет месеца в живота ти! :)

*
« Отговор #47 -: Ноември 01, 2006, 11:41:53 am »
Честито, Мари!Стискам палци и не се притеснявай, всичко ще бъде наред!

:bighug:
*
« Отговор #48 -: Ноември 01, 2006, 13:08:06 pm »
Мари, Мари :D, :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:всичко да е както трябва, да се наслаждаваш на прекрасна бременност и едно сладко бебе. yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17
*
« Отговор #49 -: Ноември 01, 2006, 14:23:21 pm »

Здравей Мари! Ужасно много се радвам за теб! Честито!
Изобщо не искам да ти звуча като всички доктори но...СПОКОЙНО!
Това е най-важното сега! И от все сърце те съветвам: ЧАКАЙ ГИНКА! Аз също като теб нямах търпение след многократни опити и в желанието си "попаднах" на 3-ма доктори с 3 различни мнения - ЧЕСТИТО, "кухо яйце" и недоразвит ембрион. А аз просто имам нередовен цикъл - 28 до 60 дни и бях в 5-та, а не в 10 седмица, но само единия доктор го вярваше, защото ме познава от дете и знае историята на израстването ми. В следствие от стреса края не бе положителен, за това го прескачам. За теб само - стискам палци, всичко ще е наред. Със сигурност! Има толкова жени с нормална бременност, ти ще си от тях! Заслужаваш го!

Целувки и имай търпение!  :youwoman:

« Отговор #50 -: Ноември 01, 2006, 16:27:29 pm »
Мари, миличката ми! Прегръщам те и те целувам! Тази бременност ще има хубав резултат - здраво бебе. Гуш  :bighug:
« Отговор #51 -: Ноември 02, 2006, 01:09:41 am »
Браво Мари,абе имах аз 1но хубаво предчувствие за теб! :lol:
За ТАТ и МАТ,не се притеснявай,ти щом нямаш проблеми с жлезата,много е вероятно да са ти в норма!
И питай,дали за чували там за инжекции-фраксипарин?
А колкото до притесненията,те си продължават през цялата бременност,няма отърваване.
Дано всичко е наред!
*
« Отговор #52 -: Ноември 02, 2006, 08:47:19 am »
според мен си направила всичко, което е трябвало да се направи. не виждам друго, което би могло да се направи в 5/та седмица. Дори и троята гинка да е била на работа, щеше да ги свърши същите. само дето малко повече нерви си вложила, което не е било необходимо. затова сега наваксваи! почиваи си, чети си, разхождаи се и вярваи, че всичко ще е наред! а ние ще стискаме палци!
« Отговор #53 -: Ноември 02, 2006, 09:10:44 am »
Честито, Мари! Немога да ти дам съвет сигурно е нормално да се претесняваш, но силно ти стискам палци. Вярваи, че всичко ще е наред и че ще имаш прекрасна бременност и здраво бебче. Успех :bighug:
Житейски закон е:
Когато една врата се затваря,
друга се отваря пред нас.
Трагичното обаче е,
че човек гледа само към затворената врата
и не обръща внимание на отворената.
*
« Отговор #54 -: Ноември 02, 2006, 09:39:02 am »
Миличка, миличка, Мари!
Събери всичката сила, която имаш и смело напред! Ти знаеш какво трябва да направиш - пък ние сме тук и силно, ама много силно те прегръщаме!  :bighug:
« Отговор #55 -: Ноември 02, 2006, 09:50:24 am »
Marie,повярвай,че този път всичко ще е на ред.Заслужаваш да си щастлива и от сърце ти го пожелавам.След девет месеца ще имаш прекрасно малко бебче. :bighug:
*

naha

• 1474
  • За всяко нещо си има Време, Път и Надежда!
« Отговор #56 -: Ноември 02, 2006, 10:09:41 am »
Ей Марито и аз се присъединявам към дърпащите ушичките 8). Аз не мога да ти кажа как да се чувстваш защото не съм била в твоето положение, но мога да си представя как ще се чувствам като видя ( дай Боже ) един ден малката точица на екрана и заради нея трябва да си спокоина. Мила Мари прегръщам те и силно се надявам всичко да бъде наред и да намериш сили в себе си да усмириш страха, които те е обзел и да се зарадваш на чудото. Нали всички това чакаме :). Нека радостта и спокоините моменти бъдат повече от напрегнатите. Прегръщам те отново и бъди силна. :D
« Отговор #57 -: Ноември 02, 2006, 12:54:35 pm »
Прекрасна новина, мила Мари! Вярвам, че всичко ще бъде наред. Пази се!
Поздрави
*

kassi

• *
  • 5258
  • Мама на трима
« Отговор #58 -: Ноември 02, 2006, 16:02:42 pm »
Ухааа, аз чак сега видях темата на Мари. ЕЕЕ, че супер, дано всичко бъде ок и бебчето да расте здравичко в твоето коремче. Поздрави Мари за успеха!!!!

София е нашето чудо! Благодаря ти, Наде!
*

Мели

• Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
  • Timeo Danaos et dona ferentes
« Отговор #59 -: Ноември 02, 2006, 16:14:57 pm »
Я гледай ти, Мари бременна, пък аз да изтърва новината.  :lol:
Айде гуш и не е параноя, просто си отговорна.

"Намирал съм смисъл в живота, радост и щастие само тогава, когато съм можал да направя нещо добро, да бъда полезен на народа си, на бедните, на страдащите. Богатството, спечелено с честен труд, трябва да служи човеку, за да върши добри и полезни дела."
Димитър Кудоглу