0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Параноя ли ме гони или съм просто отговорна?
« Отговор #20 -: Октомври 31, 2006, 13:56:39 pm »
Мари, много кураж и от мен. Сигурна съм, че всичко ще е наред.
« Отговор #21 -: Октомври 31, 2006, 13:59:16 pm »
Бе ква параноя бе душа? Че коя от нас не би била такава в такъв момент? Поне една ако можеш да ми посочиш :lol: :lol: :lol:
Смятам, че ти се случва нещо прекрасно, просто малко трябва да успокоиш топката, доколкото е възможно, да почиваш повече, доколкото е възможно и така... Естествено, че имаш подкпрепата на всяка една от нас (предполагам :lol:) Няма по-красиво нещо от това да расте нещо в теб (не че съм го изпитала, ама така мисля).
Късмет и дано след 9 месеца изгрее твоето слънчице.
*

mishanta

• *
  • 7232
  • Не пропускайте профилактика при мамолог! Важно е!
« Отговор #22 -: Октомври 31, 2006, 14:03:02 pm »
Мари  :heartbeat:!
Всичко ще бъде наред!Потърси специалист,за да си спокойна!
Заслужаваш да се насладиш на този миг,
без страха и ужаса,които сега те обземат!
Бъди спокойна! :babydust:
С тебе сме :grouphug2:
« Последна редакция: Октомври 31, 2006, 18:27:03 pm от mishanta »
Благодарение на Вас съм Майка :flower: :flower:
Димитър 07.11.07 и Калина 21.10.09
:heartbeat: :heartbeat:

* Чувствителните хора живеят върху върха на пръстите си, за да не притесняват никого.
Прекосяват живота без да вдигат шум, защото целият шум е вътре в самите тях *

:eat: Рецептурник на майсторките в Зачатие :)
« Отговор #23 -: Октомври 31, 2006, 14:09:12 pm »

Мари, помниш ли какво ти писах за другото лято :wink: - ще бъдеш 1 прекрасна мама :)Само се успокой и си мисли за зрънцето в теб, което ще стане 1 хубаво човече!!Сигурна съм,че всичко ще е наред...
Кураж и успех!!! :bighug:

« Отговор #24 -: Октомври 31, 2006, 14:26:33 pm »
Цитат
Ще дойде по време на отпуска. Колко удобно! Ще бъде лятна зодия. Колко красиво! Ще има слънце и плодове. Колко целесъобразно! Ще съхнат бързо пеленките. Колко хитро! И изобщо каквито сме умни и готини двамата! Колко скромно!
:bighug:
Аз по-красиво от тебе не мога да го кажа  :lol:
Много, много се радвам за тебе! И ние те обичаме!
Това е едно прекрасно продължение на историята  :D
Голямо гуш от мене  :bighug:
И наистина я премести темата  :lol:

lb2f
« Отговор #25 -: Октомври 31, 2006, 14:38:53 pm »
Куче нали не може да докара токсоплазмоза?

Потвърждавам - Не може! В неделя изрично питахме д-р Даскалов за това  :lol: Но въпреки всичко, трябва да спазваш мноооого добра хигиена, и да си пуснеш изследвания за токсоплазмоза, с титъри IgG + IgM.

И едно мноооого голямо  :bighug: от мен, и честито  :lol:
« Последна редакция: Октомври 31, 2006, 14:51:10 pm от rally_pat »

Лекарства след процедура се спират само след изрична консултация с лекуващия лекар!!!
*
« Отговор #26 -: Октомври 31, 2006, 14:52:32 pm »
Ами какво друго да пусна? Антителата на щитовидната ги пуснах. Само дето бой не се бихме за таз работа с тази жена! И с влизането аз казвам "имам положителен тест, опитваме от три години", а тя "Желана ли е бременността?".... ААААА!!!! Къде все на мен ще ми се случат такива! Папката ми е дебела като енциклопедия, а тя ще ми вика "желана ли е бременността?". Ама то тази конструкция We have been trying for 3 years не е за начинаещи, нали?

Как е възможно такъв въпрос да ти задават? :BangHead:Защо не могат да ни разберат тези хора.Не само мед.служители, а и жените които не са имали проблеми със забременяването?Мислят си, че страдаме от манията че всичко ни е зле, а ние просто искаме този път да се получи?Сигурно, когато и аз видя положителен тест ще се побъркам от притеснение, вместо от радост.
Мари , с теб сме.Стискам ти палци всичко да е наред! :goodluck:
*

bebe_13+15

• 2324
  • мама на две слънца
« Отговор #27 -: Октомври 31, 2006, 14:53:31 pm »
Мари, миличка и аз бих те посъветвала да звъннеш, ако можеш, на Конова за имунологичните - дори и само за да се успокоиш. Ако искаш и мейл и пиши с подробностти, а и се обади да и кажеш накратко за какво става въпрос.
А иначе - стикам силно палци след 9 месеца да гушкаш своето прекрасно здраво бебче!

*
« Отговор #28 -: Октомври 31, 2006, 15:14:28 pm »
Мари, миличка, изключително е важно да се успокоиш. Затова направи всичко, което ти мине през главицата и което ще ти помогне да кротнеш до завръщането на твоята лекарка. Пиши мейли или се обади на лекар от специализираната клиника или в България за мнение. Но трябва да се успокоиш. Емоционалното ти състояние също е фактор, който трябва да контролираш и който оказва влияние!!! Прегръщам те и заедно с другите момичета ще се моля от все сърце всичко да е наред. Успех, мила.
*
« Отговор #29 -: Октомври 31, 2006, 15:22:49 pm »
Мари, честито за полужителния тест, който вярвам че ще стане едно сладко бебе. То всичко което може да бъде казано е казано от момичетата, аз ти пожелавам успех и кураж.
« Отговор #30 -: Октомври 31, 2006, 15:23:40 pm »
 Моята мисис За4атие успя  :D
Браво красавице, я сега се отпусни, престани да се шашкаш, тръшкаш, лошото мина !
 Моят съвет е -недей ти4а нагоре-надолу, разхождай се на въздух, по4ивй в къщи, въобще само наслади и ЗЕН  :D
« Отговор #31 -: Октомври 31, 2006, 15:42:23 pm »
Мари, честито за положителния тест! Искрено вярвам, че това ще е началото на най-красивото изживяване за теб. И мила, не те гони параноята, просто си предпазлива, всички тук сме такива. Който не е имал проблеми със забременяването не може да те разбере.
Пожелавам ти кураж и търпение, всичко ще бъде наред, просто бъди силна!
=http://www.[urlmamaibebe.com][/url]
*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
« Отговор #32 -: Октомври 31, 2006, 15:51:24 pm »
Мари, и да те гони и да не те гони  :D те поздравявам и ти желая най-спокойните девет месеца в живота ти!!!  :balk_7:  :balk_7:

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
*

Pesheck

• *
  • 5861
  • Туй аз няма да го търпя и толкоз!
« Отговор #33 -: Октомври 31, 2006, 16:11:45 pm »
ох,Мари, :sunshine: слънце, ако знаеш как се радвам за теб! Откакто съм  в този форум ти си първата, която "познавам" и която има две чертички. Това ми дава ми дава страхотна надежда и стимул да продължавам смело напред.
А колкото до това дали те гони параноя - ами не наистина просто си отговорна. Когато някой се опари на огъня - параноя ли е, че другия път стои по-надалече и внимава повече. Това, което те тревожи е напълно нормално и естествено. А и ти си толкова емоционална натура, че аз лично просто не мога да си те представя спокойна. Но наистина трябва да се опиташ да намериш баланса между здравословните тревоги и щастието от сбъдването на голямата ти мечта!
Прегръщам те от сърце и ти желая лека и безпроблемна бременност и сладко бебче! :balk_21:
« Отговор #34 -: Октомври 31, 2006, 16:13:40 pm »
Честито и от мен!

Стискам палци и се моля всичко да е наред и да изкараш спокойна бременност (като награда, че започва с толкова тревоги!
КЪСМЕТ!
 :bighug:
*

peti_pati

• 746
  • Обещах на Марианче-догодина на днешния празник
« Отговор #35 -: Октомври 31, 2006, 16:32:34 pm »
Мила Мари :bighug: :bighug: :bighug:,
Момичетата са ди дали вече съвети какво да направиш. Аз искам само да ти изпратя много кураж и сили, за да можеш по-лесно да издържиш до деня на прегледа при твоята лекарка идната седмица.
Стискам ти много, много силно палци този път да успееш и ти казвам едно тихичко "честито" - за голямото ще изчакам да пуснеш темичка в друг раздел на форума :wink:
Кураж - този път е ТВОЯТ и съм сигурна, че всичко ще е наред :D.
Намерихме нашето синче.
*

baracuda

• 5348
  • Най-голямото щастие?Да бъдеш полезен!
« Отговор #36 -: Октомври 31, 2006, 18:22:52 pm »
 :sunshine:Ай,Мари!Прекрасна новина!Толкова се радвам и ти пожелавам да завършиш историята си със щастлив край! stork-girlБих те успокоила на този етап със супер баналното:"Спокойствие и силна храна!" :balk_602:Стискам много,ама много палци! :crossfingers: :blowingdust:Късмет!
*

borovinka

• *
  • 1118
  • таЙалеЩ на кълГо...
« Отговор #37 -: Октомври 31, 2006, 19:26:35 pm »
Тук повечето момичета си приличаме - никой не може да се зарадва с цяло сърце на двете чертички. Вместо това изпадаме в паника, задушаваме се от хиляди "ами ако?". Ти си се притеснявай, прави каквото сметнеш за добре, досаждай на докторите, пък нека те гледат странно, нека те смятат за параноичка, луда и т.н. Аз ще ти стискам палци за късмет и ще се моля този път да е успешен!
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
« Отговор #38 -: Октомври 31, 2006, 19:40:56 pm »
Браво, Мари, всичко ще е наред. :lol:
« Отговор #39 -: Октомври 31, 2006, 19:54:08 pm »
Честита блага вест!!! Хиляди пожелания за лека бременност с прекрасен завършек!!!

МОМИЧЕТА, НЕ ПРОПУСКАЙТЕ ЗАДЪЛЖИТЕЛНИЯ ПРЕГЛЕД НА МЛЕЧНАТА ЖЛЕЗА, НАПОМНЯЙТЕ НА БЛИЗКИ И ПРИЯТЕЛКИ!!! http://www.mamolog.info/profilaktika