0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

peti_pati

• 746
  • Обещах на Марианче-догодина на днешния празник
За отношението
« -: Октомври 27, 2006, 10:01:36 am »
Първо, искам да кажа, че не пускам тази тема, за да създавам конфликти :?.
Просто се почуствах обидена от един постинг в друга известна страница, където момичета като нас споделят проблемите си. В темата се обсъждаше патологичното кървене по време на ранна бременност и колко е важно да се реагира бързо като се потърси лекарска помощ, докато един от потребителите не ни коментира така:
"по-добре страх и 4ерни мисли в на4алото, отколкото от този форум да се преместите в за4атие.орг, нали ?"
Прозвуча ми все едно, че ние тук сме прокажени или обречени :(.
Не искам да нараня никого, просто ми стана мъчно и исках да споделя :?.
Намерихме нашето синче.
*
Re: За отношението
« Отговор #1 -: Октомври 27, 2006, 10:08:40 am »
Peti_pati, има една съществена разлика - тук всички рано или късно стават прекрасни майки, докато на голяма част от индивидите там е твърде късно да им дойде акъла. Аз отдавна се отказах да се натоварвам от техни писания, щото ми писна да си хабя нервите за безграничната им простотия. Няма оправия.

П. П. Намерих темата и ги бъзнах :)
« Последна редакция: Октомври 27, 2006, 10:37:12 am от cygnus »
*

baracuda

• 5348
  • Най-голямото щастие?Да бъдеш полезен!
« Отговор #2 -: Октомври 27, 2006, 10:23:45 am »
 :sunshine: :sunshine: :sunshine:Пети-Пати,въобще,ама изобщо не обръщай внимание на такива простотии! :heartbeat:Ние сме си като едно голямо семейство,много се поддържаме и обичаме тук,така че сме доста над тези глупости! :grouphug2:
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
« Отговор #3 -: Октомври 27, 2006, 10:40:43 am »
Пети-пати, ама хич не им се връзвай. Прочетох репликата  когато я написаха, но да ти кажа изобщо не се засегнах, впечатли ме, но от елементарни хора какво друго да очакваш.
Има много хора, които не мислят какво говорят и нараняват ли нараняват.
Но ние тук сме си добре, едно голямо семейство наистина и се обичаме и подкрепяме.

P.S. Понякога изпитвам усещането на втора категория човек, който не може да успее, някак си непълноценна се чувствам, наистина се чувствам като прокажена или обречена, винаги съм успявала, но сега...
Минават ми такива мисли, но гледам бързо да ги прогоня...
Но никога няма да го призная пред такива като това момиче.
Такива като нея явно го усещат това чувство и удрят ли удрят.
И тогава всички се свиват, прибират се в черупката си, нямат сила да се защитят дори.
И тогава ставам зла и винаги вдигам скандал.
И понякога получавам лоши лични съобщения, целещи да ме унижат, точно като прокажена, за това, че не успявам.
Откъде намирам сили да се бия ли?
Аз, милички, за разлика от повечето от вас имам щит - моето детенце, и като го размахам винаги  те млъкват, защото ме приемат като равна.
Това обаче още повече потвърждава мисълта за обреченост...
Обаче подкрепящите ме лични съобщения са много повече и това ме радва и ми показва, че съм права.
« Последна редакция: Октомври 27, 2006, 10:49:03 am от Lali »
*
« Отговор #4 -: Октомври 27, 2006, 10:52:17 am »
Peti_pati, за съжаление, болшинството от хората могат да погледнат на даден проблем само от собствената си камбанария - в случая късогледо и ограничено. Но това не бива да те притеснява, защото е повече за тяхна, отколкото за наша сметка, защото от тази височина няма да видят и половината от света. Така, че подминавай подобни постове и подобно отношение с пренебрежение. Ако не позволиш на нещо да те докосне, няма как да те нарани.
*

balmi

« Отговор #5 -: Октомври 27, 2006, 11:00:55 am »
Хе, хе, много важно, че някаква си там дрънка глупости с тържествен тон !!! Ние си знаем целите и задачите, следваме си пътя и останалото не ни интересува. За мен важното е, че точно тук намерих много приятели и хора които ме разбират и подкрепят. ОБИЧАМ ВИ !!!
*

bebe_13+15

• 2324
  • мама на две слънца
« Отговор #6 -: Октомври 27, 2006, 11:03:55 am »
"по-добре страх и 4ерни мисли в на4алото, отколкото от този форум да се преместите в за4атие.орг, нали ?"
Ейййй ама... такива глупости не ме нараняват, а вбесяват  :evil: :evil: :evil: Много ограничени хора има по тоя свят, но не можем да обясним на всички как стоят нещата. Можем да се радваме, че имаме с кой да споделим тук. Че има хора, които ни разбират и не пишат простотии, целящи да наранят и без друго изтерзаните ни душички, злорадо гледащи отстрани как се гърчим в болката си и казващи си "аууу, добре, че не сме в зачатие.орг".
За Пети-пати и всички момичета, които винаги са ме подкрепяли тук  :heartbeat: :bighug:

« Отговор #7 -: Октомври 27, 2006, 11:11:07 am »

Ако знаеха колко е хубаво тук,
нямаше да се правят такива забележки  :lol:
Тук срещнах и контактувам с толкова
много стойностни хора, и се радвам
че обстоятелствата ни събраха.
Да не ти пука от нищо, peti_pati !
Ти си знаеш че си човек на място.
Знаеш към какво се стремиш,
и МОЖЕШ да го постигнеш!
Когато го получиш ще го оцениш по
достойнство и майчинството
наистина ще се изпълни с онова
възвишено чувство да се наречеш МАЙКА!!!

« Отговор #8 -: Октомври 27, 2006, 11:23:35 am »
       Не се връзвайте на такива злобни подмятания. Има господ горе и той вижда. Може да забавя, но не забравя и колкото по-късно толкова по-мръсно. Затова на лошото с добро да отвръщаме и на нас добро да ни се връща а на злобните - каквото ще (те да му мислят).
       Всички сте много готини и най-вече добри приемете моите благодарности за себераздаването Ви  :bighug:
*

Мели

• Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
  • Timeo Danaos et dona ferentes
« Отговор #9 -: Октомври 27, 2006, 11:28:26 am »
Peti_pati, има една съществена разлика - тук всички рано или късно стават прекрасни майки, докато на голяма част от индивидите там е твърде късно да им дойде акъла.

Абсолютно. Точно затова се отказах да пиша там, а Господ ми е свидетел, че имах желание, време и познания и много дълго време бях добронамерена.

"Намирал съм смисъл в живота, радост и щастие само тогава, когато съм можал да направя нещо добро, да бъда полезен на народа си, на бедните, на страдащите. Богатството, спечелено с честен труд, трябва да служи човеку, за да върши добри и полезни дела."
Димитър Кудоглу
*

peti_pati

• 746
  • Обещах на Марианче-догодина на днешния празник
« Отговор #10 -: Октомври 27, 2006, 11:40:20 am »
Милички, :bighug: :bighug: :bighug:.
Вие наистина сте ми второто семейство.
Вие да ми отворихте очите за това какво трябва да направя в тежкия път с борбата с безплодието. Вие ме подкрепяхте със съвети и споделен опит. Вие бяхте до мен, когато разбрах за тежката си диагноза и пак вие ми помагнахте да се изправя и да продължа напред.

П.П: И аз доста отдавна се бях отказала да чета там, но тази сутрин явно свободното време ми беше в повече :lol: :lol:. Обещавам да не си хабя нервите с човешкото невежество :D.
Намерихме нашето синче.
*

skrita

• 226
  • Обичам послушни бебета
« Отговор #11 -: Октомври 27, 2006, 12:30:14 pm »
Хъм, много интересно наистина какви сме ние тук в Зачатие.
Аз бих ви отговорила - ПО-РАЗЛИЧНИ
по-толерантни и добронамерени.И в интерес на истината това е един от малкото форуми в които не се вихрят скандали, злобни подмятания и като получим отговор не по вкуса ни не се държим като ощипани моми  :lol:
*

Ganka

• 5926
  • мама и леля на ангелчета
« Отговор #12 -: Октомври 27, 2006, 12:34:16 pm »
Петинка, съжалявам че ще използвам клише - ситуация от филм, при това американски, но смятам че е много показателен за тази ситуация. Ужасно много харесвам "Отчаяни съпруги", съжалявам че го използвам в такава ситуация, но има толкова верни неща, въпреки американската боза вътре :D
Та там когато Габриел загуби бебето си и се разбра, че никога повече не може да има деца и се налага да осиновят - отидоха в агенция. От тях искаха да направят портфолио, че могат да бъдат добри родители. Направи ми невероятно впечатление точната реплика - "Как може една пияна, дрогирана тинейджърка, забременяла от неясно кой, да иска такова нещо от нас???" Та в тази връзка - жена, забременяла от незнайно какво, неизстрадала и минута от това да разбереш какво е да загубиш бебето си, да се бориш за всяко едно нещо, да запазиш въпреки всичко човешкия си облик - изобщо не си заслужава и минута от твоето внимание. Не се натъжавай, не страдай от непремерени думи. Ти си истински човек и един ден ще бъдеш майка!
Колкото до преместването тук - по хубаво място и хора няма да срещнеш никъде другаде :D :balk_21:
Обещах на Лили:)

"... Защото, ако има някаква утеха в трагедията да изгубиш любим човек, тя е в необходимата вяра, че може би така е по-добре.
""Вещицата от Портобело", Паулу Коелю
*
« Отговор #13 -: Октомври 27, 2006, 12:58:52 pm »
Ами че то едно от нещата, които искрено ме радват покрай стерилитета, е че открих този форум! Само губи въпросната девойка. Никъде другаде не съм срещала, толкова познания, толерантност, разбиране и подкрепа както тук. Може да го въведат като задължителна дисциплина за бъдещи политици  :lol: като модел на толерантност!
Пък и смятам, че скоро нашата подкатегория: "Дългоочакваната бременност, раждане и майчинство след стерилитет" ще стане пренаселена и спокойно ще конкурира въпросния форум!
« Последна редакция: Октомври 27, 2006, 13:01:05 pm от Lan »
*
« Отговор #14 -: Октомври 27, 2006, 15:27:40 pm »
Peti, недей, миличка, да си образуваш нерви като им четеш писанията!
Нашто място е тук!

А, тези  :twisted: - ама по-добре да не се занимаваме въобще, че ще се разлети перушина  :twisted: :fighting: :jump12:

За всички момичета от zachatie.org -  :bighug:
« Отговор #15 -: Октомври 27, 2006, 15:30:51 pm »
Когато повечко хора се съберат на едно място - реално или виртуално - неизбежно е известен процент от тях да са идиоти  :twisted:
« Отговор #16 -: Октомври 27, 2006, 17:02:10 pm »
Ами да, общо взето простотията не ходи по гората, а по хората. А пък в онзи форум явно е заразна. Хич да не ти пука миличка, ние си знаем колко струваме и какви прекрасни хора има тук. Които винаги са насреща да те подкрепят дори и в най-тежкия момент.
Нищо няма да кажа за въпросното изказване освен едно - безплатен обяд НЯМА!!! Всичко се връща рано или късно!

А на всички тук само хубави моменти и сбъднати мечти!
ОБИЧАМ ВИ!!!
=http://www.[urlmamaibebe.com][/url]
*

mishanta

• *
  • 7232
  • Не пропускайте профилактика при мамолог! Важно е!
« Отговор #17 -: Октомври 27, 2006, 17:31:13 pm »
 :flower:Дами,Peti съпричастието и отворените длани,
деликатността и заедността,са все трепети,който открих тук!
И ако някога имам дете,ще е благодарение и на ВАС :grouphug:!
.......може да ви звучи силно,но аз го мисля...........
Толкова смелост и сила ми давате всеки ден!
 yahoo_17НАДЕЖДАТА,която влива тук всяка успяла МАМИНКА,
е толкова заразна и ценна,че не ми позволява и за миг,
да се съмнявам в щастливия край на моето очакване!
Бъдете БЛАГОСЛОВЕНИ и НЕОТРАЗИМИ!
:heartbeat:с обич:Мария!
                    :grouphug2:
Благодарение на Вас съм Майка :flower: :flower:
Димитър 07.11.07 и Калина 21.10.09
:heartbeat: :heartbeat:

* Чувствителните хора живеят върху върха на пръстите си, за да не притесняват никого.
Прекосяват живота без да вдигат шум, защото целият шум е вътре в самите тях *

:eat: Рецептурник на майсторките в Зачатие :)
« Отговор #18 -: Октомври 27, 2006, 21:41:16 pm »
Благодаря на поетесата Мишана, аз пък заради такива като теб, Пети или Лали (въпреки, 4е има някои възгледи които ли4но не споделям) съм в За4атие.орг  :D
 От вас също разбрах 4е има парарелен форум- отидох един единсвен път , про4етох 3-4 постинга и видях, 4е пишат някакви тинейджърки,  вероятно такива, за които говори Габриел в От4аяни съпруги (Гане аз обожавам също, свалям от нета 3тия сезон, който сега върви в щатите ако те интересува).  Та така или ина4е никога пове4е не се върнах там  :D.
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
« Отговор #19 -: Октомври 27, 2006, 22:22:53 pm »
Е, не може всички да сме единомишленици. :lol: