Благодаря Ви момичета!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Сега седнах да видя какво става във форума и като чета пожеланията Ви направо си рева от кеф.
Няма да скрия, че вчера в първия ден в къщи си ревях от ужас как и дали памперса е сменен добре, а защо плаче, а това как е, а другото дали е така. Доста неща и добре, че наоколо имам съседки с бебоци, че бях пред изперкване.
Уж четох, уж знам, ама то на книга е едно, а като ревне малката госпожица е друго.Но след 1 нощ тренировки вече сменям памперси. Днес мисля да се пробваме с къпане. На яденето нямаме равни - там е шампионка (като мен де:))
И такааааааааааааааа, операцията покрай раждането дето толкова я мислих си мина и замина и се оказа най-малкия проблем. Даже вече я забравих (благодарение на златните ръце на д-р Богословова и нейната голяма морална подкрепа - за това направо не знам как може човек да се отплати, прекалено ценно е), остава купона сега с кърменето, дето уж било приятна работа (за мен си е чист кошмар).
Но, каквото и да преживявам сега миговете на общуване с дъщеря ми, която ми се усмихва и ме гледа учудено, докато се щурам като муха без глава са най-сладкото нещо на света.