0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Проблем с доверието
« Отговор #20 -: Ноември 03, 2006, 15:27:28 pm »
В началото на тази година,мислейки че вече съм намерила МОЯ ЛЕКАР, се отърсих от апатията. Той ме убеди, че проблема ми е психически и в момента, в който забременея да отида при него в София (аз съм от Стара Загора).
След четири неуспешни бременности е много несериозно това  :x. Трябва да се търси причината! Има лекари, които могат да ти помогнат, но явно не си попаднала на такъв до сега  :( Правила ли си имунологични и генетични изследвания? Изобщо търсили ли сте причина за неизносването? Къде си ходила до сега? Дай повече подробности, за да могат момичетата да ти помогнат и най-добре го направи в отдална тема, в стерилитет при жената.
Съжалявам, за това, което си преживяла  :( Но не се предавай! Има добри лекари! Аз намерих своя и ти ще намериш! Бъди силна, попаднала си на правилното място, тук ще получиш помощ и подкрепа!
Успех!

lb2f
« Отговор #21 -: Ноември 03, 2006, 16:45:38 pm »
Jazzybaby ,
В началото на тази година, т.е преди последния неуспех, направихме:
- генетични изследвания в Майчин дом - аз и съпруга ми;
- ДНК анализ за повишен риск за венозни тромбози (FV, протромбин и PAI) - при доц.Кременски;
- антифосфолипидни антитела - лабораторията на д-р Балева.
Всички изследвания са добри.
Сега, благодарение на вас не съм се отказала, напротив, нахъсана съм да намерим проблема и само тогава нови опити.
Следващите ми стъпки са - консулт с д-р Тодорова-ендокринолог (Майчин дом) и д-р Конова.
Проблема обаче, че нямам читав гинеколог остава. Ами ако и тези изследвания не покажат проблема
*
« Отговор #22 -: Ноември 03, 2006, 16:49:30 pm »
Мила merianna, много, много съжалявам за това, което си преживяла. Само мога да гадая, какво се случва в главицата ти, но отлично разбирам, какво е да се случва само там и никога да не излиза пред другите. В едно обаче се убедих, затварянето и несподелянето не носят нищо градивно. Тук ще срещнеш толкова помощ и подкрепа, колкото не си и предполагала. Аз самата все още не мога да ти дам съвет за конкретен специалист, но съм убедена че момичетата ще ти помогнат с конкретна информация и с много топла подкрепа. Явно при теб съществува някаква неоткрита причина за случващото се и тя трябва да бъде намерена. Сподели подробностите по случая си. Много жени са преживели твоя кошмар и ще ти помогнат с отговорите. От все сърце ми се иска, това да стане, колкото се може по-скоро. Кураж и надежда - изход има и ще го намериш.
« Отговор #23 -: Ноември 03, 2006, 17:18:53 pm »
merianna, радвам се, че не си се предала  :D Виждам, че вече си се регистрирала, добре дошла  :bighug:
Пусни си темичка, както ти казах и момичетата ще търсят причината заедно с тебе. Ще ти препоръчат и добър специалист по стерилитет /мисля, че от такъв имаш нужда/. Много си преживяла  :( Надявам се, тук заедно да успееме  :D

lb2f
« Отговор #24 -: Ноември 03, 2006, 17:43:54 pm »
Благодаря ви, много ви благодаря. Цяла седмица съм се затворила в къщи и чета и рева и пак чета. Но това, че не съм сама, че има толкова много момичета с моите проблеми, с моите мисли и чувства ми вдъхна увереност, че за всеки проблем има решение. Просто при някой идва по-рано, а при други по-късно. Успех и нас момичета. Дано скоро се сбъднат мечтите ни. Прегръщам ви.