0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Pesheck

• *
  • 5861
  • Туй аз няма да го търпя и толкоз!
Как да си копирам графиката?
« -: Октомври 17, 2006, 14:04:47 pm »
Някой знае ли как да си копирам графиката?
Бях при док и тя ми каза, че щом ползвам е-календар, вместо да й нося данните на лист мога да ги донеса в е-форма. Обаче по никой начин не успях да си сваля графиката. Не знам дали изобщо е възможно. Гледам, че има бутонче принт, но не намерих сейв. Ако може да стане кажете как!
Re: Как да си копирам графиката?
« Отговор #1 -: Октомври 17, 2006, 14:28:58 pm »
Аз след като си отворя графиката използвам бутона PRINT SCRN oт клавиатурата. После обработвам картинката, така че да ми остане само графиката, а другите неща, който са се виждали по екрана ги махам. Разпечатвам и готово.
*

Pesheck

• *
  • 5861
« Отговор #2 -: Октомври 17, 2006, 15:02:15 pm »
Благодаря за бързия отговор Розичке, но аз нямам принтер и затова питах дали може да се запише като файл. Не че не мога да я препиша де ама ...
« Отговор #3 -: Октомври 17, 2006, 15:58:01 pm »
Ами то се записва като файл така или иначе преди да се разпечата. :)
*
« Отговор #4 -: Октомври 17, 2006, 16:07:57 pm »
Можеш да си ги запишеш и като CSV файл който се отваря в Excel и като чист текст - него пък можеш да го отваряш с обикновен текстов редактор и да си го разглеждаш.
Става дума за двете иконки (които са и връзка за изтегляне) под надписа - изтегли като файл за всеки цикъл

Поздрави
*

Pesheck

• *
  • 5861
« Отговор #5 -: Октомври 17, 2006, 16:52:27 pm »
Благодаря ви много!!!
Стана и с иконките и преди да го принтна също. Там го прехвърлих през корела и го запазих в JPEG формат. Още веднъж благодаря за бързата реакция и на двама ви.  Лека седмица!