Момичета, дойде и моят ред да се похваля
Очакваме бебе през март 2007 вече съм в 18 г.с. За съжаление не можах по - рано да пиша, защото бях в болничен, а в къщи нямам нет. Искам да вдъхна кураж на всички момичета и да ви пожелая много скоро и вие да пишете в тази тъй хубава тема
. Искам също да ви благодаря за подкрепата, която получих през цялото това време. Аз не съм от редовните писатели, но пък съвсем редовно чета
Научих почти всичко необходимо за да стигна до тук от този сайт!Още един път ви благодаря от сърце и стискам палци всички да успеете!
P.S Нашата история - мъжки фактор. През 2004 спермограма и мнение за ИКСИ, последвала операция от варикоцеле (юни) и неуспешна бременност през септември (завършила с мисед). Оттогава насам няколко лоши с-ми (макар и със завидно увеличение на подвижноста и бройката), лечение с витамини, антибиотици и т.н. При мен леко повишен пролактин, който бързо беше вкаран в норма с лекарства и когато най-малко очаквах и бях решила да си дадем почивка - изненада!
Съжалявам, че съм така кратка, но не ме бива много по писането :?Надявам се да съм полезна с макар и малкото информация