0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

okok

календарът
« -: Октомври 16, 2006, 11:58:38 am »
Момичета, случва ли ви се и на вас често да не можете да отворите овулационния календар? Направо се побърквам като се случи
Re: календарът
« Отговор #1 -: Октомври 16, 2006, 12:12:25 pm »
 ДА!!!!Както днес например ,цял ден пробвам, но без резултат.Веднъж беше така цели 3 дни и въпреки ,че си записвах информацията на лист , :balk_153:пак пропуснах да впиша куп неща!
« Отговор #2 -: Октомври 16, 2006, 12:34:57 pm »
Понякога се случват такива неща, проблемите се отстраняват при първа възможност. И на мен ми се е случвало да нацелвам време, когато календара не е на линия, но изчаквам и след време като пробвам всичко си е наред :)
*
« Отговор #3 -: Октомври 16, 2006, 12:48:24 pm »
Обадих се на администраторите. До няколко минути трябва Календара да е на линия.
За съжаление такива неща се случват. Добрата новина е че напоследък се случват все по-рядко :-)
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
« Отговор #4 -: Октомври 18, 2006, 08:00:41 am »
От 2 дена немога да вляза в календара.Дано скоро са се коригират нещата! :D
« Отговор #5 -: Октомври 18, 2006, 08:31:35 am »
И аз, и аз :( :(

МОМИЧЕТА, НЕ ПРОПУСКАЙТЕ ЗАДЪЛЖИТЕЛНИЯ ПРЕГЛЕД НА МЛЕЧНАТА ЖЛЕЗА, НАПОМНЯЙТЕ НА БЛИЗКИ И ПРИЯТЕЛКИ!!! http://www.mamolog.info/profilaktika
*

okok

« Отговор #6 -: Октомври 18, 2006, 09:03:17 am »
Ето на, и сега пак е изчезнал!
*
« Отговор #7 -: Октомври 18, 2006, 10:22:30 am »
Готов е.

Сайта "Зачатие" заедно с календара и форума към него вече е доста голям - надрастна лимитите за който плащаме на доставчиците като дисково пространство, памет и процесорно време които ползва. В момента преговаряме с хостинг компанията как да се организират нещата за да не се случват подобни прекъсвания с нито една от частите на сайта.
*

skrita

• 226
  • Обичам послушни бебета
« Отговор #8 -: Октомври 18, 2006, 10:30:39 am »
Аз съм съгласна да плащам "Членски внос" Мисля че 2,00-5,00 лв. е нормално на месец.Така няма да има проблеми с доставчиците  :lol:Дори ще ни осигурят още пространство.Само че на какво основание ще се превеждат сумите.В arenabg е на принципа "Дарение".Може и тук да е така.
PS това е само предложение, разбира се и няма да е задължително и да обвързва ползващите услугите на сайта.
« Отговор #9 -: Октомври 18, 2006, 15:28:43 pm »
Podkrepiam SKrita!!!!

МОМИЧЕТА, НЕ ПРОПУСКАЙТЕ ЗАДЪЛЖИТЕЛНИЯ ПРЕГЛЕД НА МЛЕЧНАТА ЖЛЕЗА, НАПОМНЯЙТЕ НА БЛИЗКИ И ПРИЯТЕЛКИ!!! http://www.mamolog.info/profilaktika
*
« Отговор #10 -: Октомври 18, 2006, 15:38:35 pm »
Нормално е да се плаща за подобни услуги, но в БГ все още нямаме изградената инфраструктура това да става удобно и лесно. В европа и САЩ се ползва ПейПал, при който плащането отнема само няколко секунди и потребителя и доставчика са сигурни за транзакцията. За сега в БГ подобни решения няма. Надявам се след влизането ни в вропейския Съюз от ПейПал да ни сметнат за нормална държава и да започнат да работят и с наши банки - тогава най вероятно ще сложим бутони за дарения.
*

okok

« Отговор #11 -: Октомври 21, 2006, 10:15:12 am »
Ама направо ме хващат нервите! Почти през ден не работи тоя календар! Никой ли не го поглежда?!
*
« Отговор #12 -: Октомври 21, 2006, 11:10:15 am »
Как никой - ами ти го гледаш :-)

Готово оправен е.
*

okok

« Отговор #13 -: Октомври 21, 2006, 11:30:10 am »
Мерси, мерси, обаче защо се получава така?
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
« Отговор #14 -: Октомври 21, 2006, 11:35:36 am »
В момента имаме технически затруднения със сървъра на който са качени Сайтът, Форумът и Календарът. Обсъждат се финасовите възможности на Сдружението за закупуването на собствен сървър. Ако успеем да се справим вече няма да има проблеми както с Календара, така и с Форума.
Моля ви да проявите търпение и разбиране.
*

okok

« Отговор #15 -: Октомври 22, 2006, 09:01:33 am »
При попълването и тълкуването на календара пише, че трябва да отбелязваме стрес, алкохол и пр., защото те давали отражение на температурата. Обаче как й се отразяват всъщност - повишават ли я или я понижават? Ще бъда благодарна, ако някой ми отговори, за да мога всъщност да я тълкувам...
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
« Отговор #16 -: Октомври 22, 2006, 10:15:07 am »
Индивидиуално е, зависи от организма.
*

okok

« Отговор #17 -: Октомври 22, 2006, 16:46:46 pm »
И все пак, трябва да има някакви относителни правила - може ли от алкохол на един да му се качва рязко температурата, а на друг - да пада?
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
« Отговор #18 -: Октомври 22, 2006, 17:08:34 pm »
Има и трети вариант - на мен не ми влияе. :wink:
Така че пиеш и мериш, не пиеш и пак мериш. :lol:
*

baracuda

• 5348
  • Най-голямото щастие?Да бъдеш полезен!
« Отговор #19 -: Октомври 26, 2006, 11:15:48 am »
Един тъп въпрос,ако може... :oops:Защо като посоча със стрелката върху бележки в календара(влизам от лентичката),в повечето случаи не ми отваря прозорчето със съдържанието.Някой има ли такъв проблем?...Дали си зададох правилно въпроса?!? :ask:Дано сте ме разбрали... :flower: