0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
момичета, събрах смелост и го напуснах
« -: Октомври 14, 2006, 19:53:30 pm »
Ами, това е! Събрах всичките си налични сили и смелост и го напуснах. От 3 седм. живея сама и се чувствам от ден на ден все по- добре. Благодаря ви за подкрепата!
Re: момичета, събрах смелост и го напуснах
« Отговор #1 -: Октомври 14, 2006, 20:00:58 pm »
Късмет! Вярвам че си направила правилния избор. Особено щом се чувстваш добре. Много много късмет занаправед!

МОМИЧЕТА, НЕ ПРОПУСКАЙТЕ ЗАДЪЛЖИТЕЛНИЯ ПРЕГЛЕД НА МЛЕЧНАТА ЖЛЕЗА, НАПОМНЯЙТЕ НА БЛИЗКИ И ПРИЯТЕЛКИ!!! http://www.mamolog.info/profilaktika
*

Eli_

• 516
  • Тъпа и упорита !!!
« Отговор #2 -: Октомври 14, 2006, 20:02:32 pm »
Миличка, браво на теб !  :balk_81:

Аз се реших на тази стъпка преди 6 месеца и нито за миг не съжалявам. Сигурна съм ,че се чувстваш по-добре. Повярвай ми,знам как е. Мога само да ти гарантирам,че ще се чувстваш още по-добре ,като се влюбиш отново и ще се чудиш как си живяла досега.Незнам как са точно нещата при теб,но съм сигурна че няма смисъл двама души да се заедно щом това е мъчение за един от двамата. Не е лесно да се решиш ,но най-трудното е минало. Сега дишай дълбоко и горе главата. Въпрос на време е да срещнеш твоя човек.  :balk_602:
Ако искаш пиши ми на лични.
*
« Отговор #3 -: Октомври 14, 2006, 20:21:09 pm »
Писала съм в тема "Как се справяте с въпросите", само че това е само малка част от действителността. Ако събера смелост ще разкажа и останалото. Сякаш не ми стига проблема "ендометриоза и стерилитет"!!! Трябваше да започна подг. за ин витро, а той седнал да се пазари с лекаря, че понеже имал 2 деца, да ми върнат само 1 ембрион,за да няма вероятност от близнаци. А на мен така шансът за бременност ми намалява! И на всичкото отгоре трябвало да съм благодарна, че изобщо се е съгласил!!! Взех си чантата и си тръгнах!
« Отговор #4 -: Октомври 14, 2006, 20:57:49 pm »
Браво на теб! Смело момиче! Ново начало, нов късмет!
*
« Отговор #5 -: Октомври 14, 2006, 21:46:04 pm »
Браво скъпа Хигия!!!
Четох какво ти е причинил този егоистичен тип. Не съжалявай защото съм сигурна, че ще срещнеш твоя човек. Той е някъде там и те чака. Продължавай в същия дух в борбата за бебче. След много страдание идват и така жадуваните приказни мигове, които да оценим с истинската им стойност. Прегръщам те!!! 
*
« Отговор #6 -: Октомври 14, 2006, 22:18:36 pm »
Пожелавам ти да намериш добър човек, който истински да иска деца от теб и да ги обича повече от себе си!
Късмет!
Мари
Alexandra
« Отговор #7 -: Октомври 15, 2006, 09:11:35 am »
Помня твоята история и да ти кажа честно поздравявам те за решителността! Помни, че заслужаваш най-доброто, защото си прекрасна жена и ще бъдеш прекрасна майка  :D въпрос на време е да се появи истинския татко. Желая ти всичко най-хубаво, миличка и вярвам, че си взела най-правилното решение!
Късмет и бъди силна!
=http://www.[urlmamaibebe.com][/url]
*
« Отговор #8 -: Октомври 15, 2006, 09:21:04 am »
Късмет, мила! Пожелавам ти да срещнеш много скоро мъжът, който те заслужава и да му подариш най-хубавото нещо на земята  :)
« Отговор #9 -: Октомври 15, 2006, 10:28:52 am »
Пожелавам ти да намериш истинския!
Успех и кураж :)
*
« Отговор #10 -: Октомври 15, 2006, 10:38:41 am »
 higia,
помня темата ти , мила, и искрено се радвам за теб. Това е някакъв напредък. Сега ти пожелавам да се съвземеш, да си обръщаш внимание, да се поглезиш, да си сбъдваш малките и големи мечти, пък той истинският мъж рано или късно ще се появи! :bighug:
« Последна редакция: Октомври 15, 2006, 11:20:28 am от Lan »
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
« Отговор #11 -: Октомври 15, 2006, 11:13:06 am »
Късмет. :lol:
*
« Отговор #12 -: Октомври 15, 2006, 11:34:10 am »
Добре си постъпила! Мъжът до тебе трябва 100% да те подкрепя и обича и направи всичко, което е по силите му, zа да те направи Щастлива. Пожелавам ти скоро да среЩнеШ Истинският!
*
« Отговор #13 -: Октомври 15, 2006, 12:15:44 pm »
Сега си много по-близо до сбъдването на мечтите си, от колкото преди 3 седмици!
Силна мацка си, трябва ти мъжкар!  :lol:
П.П. Като си помисля, колко мъже ще бленуват за близнаци от теб...
 :bighug:
« Отговор #14 -: Октомври 15, 2006, 13:55:35 pm »
И аз помня историята ти и как сестра му е гласяла децата му за твои наследници. Бях много възмутена от това нахалство тогава. Изцяло подкрепям решението ти!

По-добре ужасен край, отколкото ужас без край!

Много късмет и смелост ти желая! Щастието е зад ъгъла, щом си свободна да го потърсиш!

:bighug:
*

eganeva

• 4584
  • И утре е ден, но друг....
« Отговор #15 -: Октомври 15, 2006, 20:30:02 pm »
 :balk_602:
Смело напред !!!
Мъже мнооооого по света !!!
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
« Отговор #16 -: Октомври 15, 2006, 21:27:29 pm »
Браво!!!!!!!Правилно решение!!!! :D
Там някаде ти ще намериш щастието си!Този човек не те заслужава!Не се обърщай назад и несъжелявай за нищо!
Давай смело напред и много много скоро ще намериш своето щастие!Успех мила! :bighug: :balk_21:
*

lidia

• 2959
  • Най-хубавото се вижда само със сърцето.
« Отговор #17 -: Октомври 15, 2006, 21:42:15 pm »
Поздравления за смелото решение. Пожелавам ти скоро да намериш своя мъж с който да бъдеш щастлива. Успех :balk_103:
http://www.youtube.com/watch?v=xFkUG9xSSSE с благодарност на едно цигуларче :)
http://www.youtube.com/watch?v=dy2KNUESXp0
*

Pesheck

• *
  • 5861
  • Туй аз няма да го търпя и толкоз!
« Отговор #18 -: Октомври 15, 2006, 23:18:06 pm »
Мила Хигия, знам, че трябва много смелост за такава постъпка, но ти явно я имаш. Заслужаваш мъж който да е до теб във всичко и ще го намериш. А заедно с това и едно сладко ylinfant, а защо не и две.
Прочети това дано да ти хареса.

Любовта - тя ме чака зад ъгъла,
тя била ми е винаги вярна,
тя не ме е никога лъгала,
тя не може да бъде коварна.

Аз по грешни пътеки съм дирила.
Подминавала съм я - може би.
Във неверни очи съм се взирала
и съм вярвала в куп лъжи.

А пък тя - тя безропотно чакала
със букетче уханни цветя.
Даже мъничко си поплаквала,
че все ходя сама по света.

Но ме чака зад ъгъла сгушена.
Знае - трябва да мина оттам -
уморена, дори умърлушена.
ЛЮБОВТА - ще я срещна аз знам!

*
« Отговор #19 -: Октомври 16, 2006, 09:40:45 am »
Важно е да си спокойна и да се чувстваш добре. Радвам се че си успяла да постигнеш това :) Поздравявам те за този успех :)

"С моя приятел споделяме всички проблеми. Често не успяваме да ги решим, но това, че сме един до друг, готови да се изслушаме, е единствената помощ която ни е нужна!"Линда Макфарлън