Здравейте, момичета. Приемате ли нов член в редиците си? Днес (всъщност вчера) от 4 следобед зачетох темите, в които сте писали много подробно за всичко, свързано с пролактина. Ако на излизане от лекарския кабинет бях само притеснена, сега вече треперя от страх. До края на седмицата ще правя изследване на пролактин, но е сигурно ,че ще покаже високи стойности. Имам секрет в гърдите, който преди цикъл е доста обилен. Забелязвам, че месец с месец не си приличат. Моята одисея започна през 2002 год, когато ми откриха полип на матката. Лекувах го медикаментозно до миналата година, когато го отстраниха с абразио тук, в Пловдив. Мислех си, че вече всичко е приключило. Днес отидох на профилактичен преглед при гинеколог и ето на. Оказа се, че сега секретът от гърдите ми ще трябва да боря.Винаги съм имала проблема с гърдите си и съм го споделяла с гинеколожката си (вече я смених, но късно!!!!). Тя казваше "няма проблеми". За пет години не ме прати на нито едно изследване, не потърси консултация с ендокринолог (а аз съм фамилно обремемена с ендокринно болни с диагнози като диабет, тиреотоксикоза). Пиех Оргаметрил, който така и не помогна за лечението на полипа. Може би е важно да отбележа, че имам едно дете, което вече е на 8 години, но така и не успях да забременея втори път. А ТОЛКОВА ИСКАХ! Исках...сега вече не искам. Доста станаха годинките ми. Не искам да забременявам, но искам да се излекувам. Аз нямам право, аз нямам възможност да си позволя лукса да съм болна. Грижа се за болните си родители и за родителите на съпруга си, плюс моето малко семейство. Всички разчитат на мен, а днес едва сдържах притеснението и страха си пред всички тях. Свикнали са да съм силна, усмихната, винаги готова с решение на техните праблеми, а сега аз самата се оказвам с такъв. Давам си сметка, че всички пишещи тук сте с по-голяма болка от моята, но имах нужда да споделя с някого. Пожелавам на всяка една от вас скоро да усетите ръчичките на своето детенце около врата си. От сърце ви го пожелавам!Нареждам се при вас, с надеждата да сте моята (за сега) единствената опора.