Здравейте, мили момичета. От много време се каня да се включа във форума.Толкова се радвам , че ви има и мога да споделя проблема си с вас.И аз имам проблем с гадния пролактин :(Преди 6 месеца си направих хормонални изследвания, всички останали хормони бяха в норма, само пролактина се оказа леко над горната граница 583,1 mIU\ml при норма за лабораторията - 72-511 mIU\ml. Естествено се притесних и отидох при гинеколога си, а той ми каза , че не е голямо завишението на хормона, но при положение , че правим опити за забременяване , е най- добре да се презастраховаме и да почна да пия Бромокриптин по 1/4 табл. сутрин и вечер. Е , аз го послушах и започнах да го пия. Първоначално бях очарована от действието му , защото цикълът ми се нормализира, започна да ми идва на 30 дни, а предитова на 35 -40 дни. Бях много щастлива , защтото винаги съм си мислила , че никога няма да го променя.Вече 6 месеца пия бромокриптин, нямам никакви странични ефекти
Мислех да направя контрола на пролактина и ако е в норма да го спра, защото лекарят ми каза , че не е хубаво да го продължавам повече от 6 месеца. Проблемът е , че ми закъснява, а това не се е случвало отдавна :(Мисля, че не е възможно да съм бременна , защото сме бебеправили само веднъж този месец .Просто не знам какво да правя :help1:Страх ме е и да спра бромокриптина , като чета какво става при рязко спиране.