Благодаря на всички, които ми писахте. Голяма утеха е. При мен пролактина е малко над горната граница и като вземем бромокриптин или парлодел влиза в норма. Притесняваме това, че никой не ми препоръчва скенер или ЯМР и причината още е неизвестна. С една ендокриноложка правих изследвания на щитовидната жлеза защото при тиреоидит на хашимото също може да се покачи пролактина - там за радост всичко е в норма. Чудя се и защо никой не ми е предлагал да ме регистрира - аз лекарствата си ги купувам лично, никой не ми е предлагал и този Достинекс/дано да не греша името/.
Два месеца след аборта ми откриха фоликулярна киста на десен яйчник. Направих си лапароскопска операция - махнаха кистата, открили са и запушена дясна тръба - отстранено е срастването.Спряха ми бромокриптина, защото бях в норма. След това цикъла ми стана нередовен - два месеца нищо и си започнах отново бромокриптина. Отивам на лекар - няма бременост, но и няма причина да не ми дойде. Дойде ми наистина след 10 дни, но пък продължи месец и половина. Отивам пак на лекар Пролактина ми беше в норма. Изписа ми Диане за да регулира хормоните и като ги свърших, че като ми дойде невиждана работа - кръвоизлив, болки, ужас.И парадокса - овулация точно в този момент/разбрах, защото си меря температурата - един ден -37, три дена над 37/. Та сега съм по-объркана от всякога......