Здравейте момичета! Ще се опитам накратко да ви разкажа патилата си. Знам, че темата с Пролактина е обсъждана много. След година и половина неуспешно бебеправене отидох на лекар. Изследване на хормони. Всички в граници, но Пролактин два пъти по-висок от максимума. Изписаха ми Бромокриптин. След лечението контролен Пролактин, още по-високи нива. Последва ЯМР, откриха ми микроаденом на хипофизата. Направиха ми операция и го отстраниха през носа. След това пак Бромокриптин и Пролактин в норма. И оттук започва кофти ситуацията. Ендокриноложката не ми каза да пия лекарства и аз се оставих на течението. Да ама не, тъй като ми предстои втора лапароскопия реших да видя какво става с Пролактина и познайте? Резултат 833 mlU/l(реф граници 90-523), реших че има грешка и на другия ден пак пуснах изследване и резултата е 819,87mlU/l(реф 90-523)
(((( За пореден път в живата си през последните две години изпадам в шок. Ама аз съм си виновна, май много се доверих на тази докторка. В момента живея във Варна, може ли да ми препоръчате добър ендокринолог?
Предварително ви благодаря:)
Пожелавам успех на всички и повече тестове с ДВЕ чертички:)
Благодаря, че ме изчетохте