Muci, po4ti sedmica sled tvoeto pitane 6te se opitam da ti pomogna, makar da predpolagam 4e ve4e i sama si se sblaskala s biurokraciata v NZOK, na men mi triabvaha 2 sedmici podgotovka i mi otpusnaha bezplaten Dostinex, no s protokol za 4 mes, a ne za 6 kakto be6e napisan ot endokrinologa mi. V Plovdiv pone zavisi ot tova koga se sabira komisiata (vseki vtornik, i ako si zanesal komplekta v sriada..) i 2 dni sled tova si vzima6 zaverenia protokol i ti4a6 pri lekaria da ti dade receptata, posle namira6 apteka, koiato da ti nameri lekarstvoto prez kasata i sled okolo sedmica zakasnenie pie6 porednoto hap4e:) moje bi ako si predvaritelno podgotvena kakvo se iska ot teb, 6te stane mn po-lesno i barzo, no az razbrah 4e ima promeni edva kato otidoh v kasata da si zaveriavam porednia protokol bez da nosia ni6to dr osven zdr. knijka kakto be6e predi.
i ne e zadaljitelno da si lejala v bolnica, az sa6to ne sam, prosto triabva da vzeme6 etapna epikriza ot VMI, a za tam triabva da si podgotvi6 komplekt s cialata istoria na zaboliavaneto i zadaljitelno perimetri4no izsledvane ot o4en lekar(koeto ne se pla6ta ot kasata).
nadiavam se da sam bila polezna
uspeh!