Много ви благодаря, мили момичета
Не очаквах такова мило посрещане, не очаквах така да се загрижи някой за мен.
Сигурно трябва да пиша в "емоционални проблеми", но ще ви разкажа и моята история, а ако модератор реши-може да я премести.
Благодаря,
моя е вината,че не съм отишла на лекар след като ми казаха,че съм излекувана от ендометриозата миналата година. Нямах ни най-малко желание да ходя пак по мъките.
Малко предистория- месец преди да разбера,че имам "шоколадова" киста, влязох в болница с друга диагноза-"Бартолинова киста". Външна киста около гениталиите. Едва не ме заклаха и не ме загубиха първата вечер след операцията от кръвоизливи, след това разни следоперативни лечения, гъбички от превръзките и т.н. Веднага след като се пооправих с превръзки, антибиотици, компреси- не трябваше да сядам 1 месец, само клекнала или права, влязох за лапарото. Имунната ми система беше съвсем изтощена, бях изтормозена жестоко. Още повече, че след операцията, по време на болничния, моя така наречен "приятел" (който ми говореше за дете) изведнъж реши,че не ме обича вече и ми каза да се изнеса от неговия дом. Така че, освен че се възстановявах-местих и квартира. Това беше голям ужас за мен и след като разбрах,че съм излекувана от ендометриоза- реших,че не ме интересува нищо повече, освен кариера. Е, правя кариера, купих си жилище, хвърлих всичките си сили, но се появи пак мъж в живота ми, който иска дете от мен и ето, аз отново искам да повярвам,че дом и семейство не са чужди думи за мен и, че щастието може и да ми се усмихне. От месец съм щастлива, защото за 1-ви път правя опити да имам дете и не се пазя. Не вярвах,че ще се получи от първия път. Не смеех да вярвам. Но, се заглеждам в тестовете за бременност и копнея да дойде мига, когато ще го купя и ще се зарадвам. Вярвам,че всяка една от нас тук, в този форум разбира този копнеж и тя го има. Пожелавам късмет и успех на всички!
Съжалявам, малко дълго се получи, благодаря,че изчетохте всичко...
целувам ви, момичета...
Сега си "ближа раните" на работа:-)) и се мъча да се успокоя,че следващия път всичко ще е наред:-))