0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Всичко за дома
« Отговор #20 -: Октомври 11, 2006, 11:01:02 am »

Да Баркудка хубав беше, но е ве4е за продан, тъй като ще се местим заради моята работа в друг град. Здраве, ще си купим друг  :D Ве4Е ни е ясно как се ремонтира.
Перли4ке все едно тукашните къщи гледам, то ние нали по4ти сме си в Германия :lol:
*
« Отговор #21 -: Октомври 11, 2006, 16:26:43 pm »
Ние живеем  в малък апартамент и  всичко трябва да е компактно и  рационално.Миналата година правих за пръв път ремонт в живота си и да ти кажа никак не ми беше лесно  :(още повече,че живеехме у дома .Мисля,че се справихме добре с малкото средства които бяхме предвидили :) Гордея се с тапетите ,които избрах :Dслед лудо обикаляне намерих много хубави на съвсем прилична цена.Парички за мокри помешения не останаха и тоалета съм разкрасила,като налепих по  преваза морски мидички,рапанчета камъчета и всякакви такива красоти. :lol:Има още  какво да се желае,но следващия път с повече опит и средства,резултатите ще са още по-добри :DАз обичам да правя от нищо -нещо.Като ходя по горите или краи морето си събирам разни дреболиики и после ги реализирам някъде :D

*
« Отговор #22 -: Октомври 11, 2006, 16:33:32 pm »
Ние живеем  в малък апартамент и  всичко трябва да е компактно и  рационално.Миналата година правих за пръв път ремонт в живота си и да ти кажа никак не ми беше лесно  :(още повече,че живеехме у дома .Мисля,че се справихме добре с малкото средства които бяхме предвидили :) Гордея се с тапетите ,които избрах :Dслед лудо обикаляне намерих много хубави на съвсем прилична цена.Парички за мокри помешения не останаха и тоалета съм разкрасила,като налепих по  преваза морски мидички,рапанчета камъчета и всякакви такива красоти. :lol:Има още  какво да се желае,но следващия път с повече опит и средства,резултатите ще са още по-добри :DАз обичам да правя от нищо -нещо.Като ходя по горите или краи морето си събирам разни дреболиики и после ги реализирам някъде :D

аз имам един стъклен съд, (подарък ми е от Бени), които ми служи за свещник. и него го пълня с разни неща. през пролетта беше пълен с миди, през лятото с камъчета, сега е пълен с жълъди! много му се радвам на тоя наречен от мен свещник. В него има и една чаена свещ, за да си отговоря на името.  :P
*

naty_84

• 193
  • Искай нещо много силно и то се сбъдва.Повярвайте
« Отговор #24 -: Октомври 11, 2006, 21:32:10 pm »
ето най-накрая и моите снимки.Всичко сме правили сега ,даже продължаваме с обзавеждането трябва ни килим за хола и куп дреболии.В спалнята всичко сама съм си шила ,а тигърчето и маската моя мъж ги е правил.А бе общо взето си е наше производство.

[link=http://www.mamaibebe.com][img noborder]http://
*
« Отговор #25 -: Октомври 11, 2006, 22:40:30 pm »
Оф, това направо ми е болна тема. И при нас, както при Баракуда ремонта се прави изцяло от моя мъж след работа, а и той както работи на смени, направо си мисля, че вече цяла вечност сме в ремонт. Ние правихме всичко което може да се прави като подобрение - изолация, дограма, парно, преобзавеждане, само състава на семейството е неподобрен, ама и това ще стане.Вече сме почти накрая, мисля, че до една седмица или най-много до 10 дни ще сме готови, но без банята и детската. Детската е ясно защо няма да се прави, а за банята не стигнаха финансите, тя ще  единствено ще се прави от майстор - така ме е яд всичко готово и ново, а със полуразкъртена баня и то при полужение, че абсолютно всичко е купено, но ще изтрая до пролета. Като стане готово ще пусна и снимков материал.
*

baracuda

• 5348
  • Най-голямото щастие?Да бъдеш полезен!
« Отговор #26 -: Октомври 11, 2006, 23:22:52 pm »
Оф, това направо ми е болна тема. И при нас, както при Баракуда ремонта се прави изцяло от моя мъж след работа, а и той както работи на смени, направо си мисля, че вече цяла вечност сме в ремонт. Ние правихме всичко което може да се прави като подобрение - изолация, дограма, парно, преобзавеждане, само състава на семейството е неподобрен, ама и това ще стане.
:balk_56: :balk_56: :balk_56:
Mary,ще стане,ще стане!Все някой ден ще подобрим семейния състав! stork-boy
Браво,Naty_84! :balk_16:Обзавеждането не ви се е опряло!Справили сте се чудесно!Късмет и на двата фронта! :sunshine:
*

skrita

• 226
  • Обичам послушни бебета
« Отговор #27 -: Октомври 25, 2006, 11:11:53 am »
Ооооох, да знаете как ви завиждам/благородно разбира се/за прекрасните домове. Ние живеем направо ...  :x, защото нали ви е ясно, че дори и без да са официално разделени моичкия остави жилището си на жена си и дъщеря си.От една година ми говори, че ще купува жилище, но все още си живеем в "ергенската квартира" И аз боядисвах и правих каквото мога миналата година, защото той не желае да прави мищо там.Ама...от нищо нещо как да стане. :balk_146: :balk_153:
Дори понякога ме е яд да чистя.Толкова е...разностилно.Неща които стоят от 1000 година и новите ни уреди.Пфу.
« Последна редакция: Октомври 25, 2006, 11:18:41 am от skrita »
*

Ganka

• 5926
  • мама и леля на ангелчета
« Отговор #28 -: Октомври 25, 2006, 11:36:37 am »
Скрита, ние почнахме с два матрака. И за последните 6 години все се пренасям някъде и все преподреждам нещо, дето преди това е било тук. В новото жилище, в което сме сега имах само бели стени, за мой късмет. Та сега си го пренареждам и глася както на мен ми харесва. От теб зависи дали да изхвърлиш старите неща и да сложиш нови :)
Откакто малкия вади памуци от старите мебели - много бързо баща му взе нов диван :) Вече мога да се похваля с новата подредба на хола :lol:

Обещах на Лили:)

"... Защото, ако има някаква утеха в трагедията да изгубиш любим човек, тя е в необходимата вяра, че може би така е по-добре.
""Вещицата от Портобело", Паулу Коелю
« Отговор #29 -: Октомври 25, 2006, 12:27:32 pm »
Момичета вчера приключи Стройко /незнам колко от вас са го посетили/ и се прибрах с "един чувал" рекламни материали.Цяла сутрин си пия кафенце и си ги разглеждам:coffee: защото на пролет ни предстои строеж на къщичка/ от тези американския тип дето стават за 4 месеца до ключ :D/
Имаше много готини неща и определено събрах доста идеи, а то и на мъжлето не му липсват, но най-важното е така да си го направим,че да ни е уютно и комфотно :)
А колкото за гадината аз съм луда по ето това:
http://www.mebelcenter.bg/Str2.htm
*
« Отговор #30 -: Октомври 29, 2006, 09:06:48 am »
Здравейте, да се включа и аз по темата. Не, че имам много за казване. След 6 години по квартири най-накрая се сдобихме с жилище. От една седмица сме собственици:) И сега ходим по магазините да оглеждаме за мебели, плочки и т.н. Ще правим ремонт на цялото жилище.........! Когато започнем ще се включа с въпросчета към девойките минали вече по този път:) Идеи разбира се имам много, но сега ще трябва да се прояви изкуството да ги реализирам с наличните средства:)
Пожелавам на всички в уютните ви домове много скоро да има детски смях:)

*

naty_84

• 193
« Отговор #31 -: Октомври 29, 2006, 10:59:35 am »
ей ганка много готино диванче.А муци питай аз вече от всичко отбирам.С удоволствие ще ти отговоря

« Отговор #32 -: Октомври 29, 2006, 12:04:53 pm »
   Здравейте момичета!От 4 години живея с мъжът ми и оттогава правим Ремонти.Понеже в този апартамент жевеела преди Свекървата, нищо не беше пипано от когато този апартамент е направен.Понеже любимия работи на друг континет, се връща през пролетта и се почва 2-3 месеца поне!Последно си направихме кухнята, стана невероятна ,че чак започна да ми харесва да готвя!! :dating: :balk_114: :lol:Остана ни само да си направим една стилна и изчистена секция в хола и край.Първият ремонт беше основен-мазилки, къртене ,прекарване на кабели-УЖАС.Имаме си майсторка-жена,чиста, сръчна, бързо работи ама и много говори.Толкова пари пръснахме, сега като си мислим,за тях можеше да си построим една къща ,но ни е толкова хубаво ,че чак не ни се излиза.
  Имам обаче един проблем с нашият Плюшкин(свекито)!!!Понеже тя нищо не изхвърля, двата и апартамента и виличката и са препълнени с боклуци и аз няма как да изхвърля нейните неща ,които са в нас, защото имат сантиментална стойност и все за нещо ще потрябват.И понеже тя не знае къде какво има ,защото е забравила почнах тайничко едно по едно да ги изхвърлям или подарявам. :trash:Ако някой има нужда от хавлии да каже. Имаме за целия град. Опаковани още, но са малко демоде. Oт преди 30гд са, когато моя се е родил.Имаме и няколко мебела дето стават за разпалки ,ама уж ще ги дава на някой!Иначе си се обичаме с нея. Добричка е ,ама мястото не стига.Предвидената детска стая сега е "СКЛАД"!Успех на всички с ремонтите!!! :balk_103:
« Последна редакция: Октомври 29, 2006, 12:11:46 pm от peroshinka »
*

naty_84

• 193
« Отговор #33 -: Ноември 01, 2006, 11:27:41 am »
Перошинка мойта майка и тя е така.Сега ще се местят в нова къща и като си помисля че ще помъкне половината си боклуци ми се изправя косата.Та мисля тихомълком да ги отсраня.

« Отговор #34 -: Ноември 01, 2006, 12:00:44 pm »
 Нати, това за мен е най -доброто решение, иначе-умиране има ,отърване-НЕ ,както се казва.При нас е като бумератг ,ще изхвърлям нещо, свекърва ми го прибира и рано или късно пак ми е пред очите.Само трябва да внимаваш да останеш незабелязана че.....лошо ти се пише. :wink: :balk_103:
« Отговор #35 -: Ноември 01, 2006, 15:38:37 pm »
Подкрепям идеята с изхвърлянето!
Ние живеехме 1 година на квартира, но от 3 вече сме си в наш дом. Двуетажна къща, но на първия етаж живее баба ми, на втория ние. Та като започнахме да разчистваме, за да се нанесем стана страшно. Нищо не дават да се изхвърли, дори баба ми каза щом изхвърляш това, хвърли и мен на боклука. Направо ужас, прибра си всичко при нея и сега няма място за нищо, ама така са възрастните хора. Иначе и ние от 3 години все сме в ремонт. Направихме банята, кухнята и спалнята. Тази година щяхме да правим и хола, но измазахме къщата отвън, боядисахме я и сложихме нова врата и ограда и парите свършиха. Сега на пролет сме решили да правим дървен навес и уж хола, ама да видим, че все има непредвидени разходи по нещо. Както казва мъжа ми - тези в складовете за строителни материали, като че ли пари не са видели  :D
=http://www.[urlmamaibebe.com][/url]
*
« Отговор #36 -: Ноември 06, 2006, 22:20:14 pm »
Ето малко снимки от мен,  извинявам се за лошото качество, но са от телефон.
http://fotovisia.com/r.php?f_id=958
« Последна редакция: Ноември 06, 2006, 22:24:23 pm от Mary »
« Отговор #37 -: Ноември 08, 2006, 18:44:21 pm »
Хубаво си се виждат снимките. Браво за хубавия и уиутен дом ( двете котета допринасят за това  :D).
*

naty_84

• 193
« Отговор #38 -: Ноември 26, 2006, 21:17:29 pm »
Ей Мари супер дом.Не бях виждала бели корнизи и много ме е яд че не сме сложили такива ама тук има само дървени.Личи си че всичко е с вкус.А з имам нови придобивки и трябва да ги кача да ги видите.А Мари имам подбна вазичка.Ще ти я снимам.Но я сложих в коридора защото не се връзва  със стаята.

*
« Отговор #39 -: Ноември 27, 2006, 13:01:22 pm »
То и при мен честно казано постоянно има промени, докато всяко нещо си заеме мястото.