Едва сега видях темата. Ето какво мога до ви напиша за Петинка Цветкова.
От години ходех при нея по всякъкъв АГ повод. Доволна бях от отношението. Знаех, че е добър гинеколог и си струва чакането при нея. Освен това не веднъж съм и пращала пациентки - аз я препоръчвах на всекого.
Забременях и, естествено, тя ми следеше бременността.
Винаги ми казваше, че всичко е било наред, бебето се развива нормално, но ....
В шести месец тя ме гледа на 4Д ехограф и отново ми каза, че проблеми няма. Но като си тръгвах с леко пожелателен /а не задължителен/ характер, тя ми каза да дойда пак след 10ина дни, че не сме могли да видим личицето. Но аз не отидох, защото нали все пак всичко беше наред!!! А и казах си, че ме вика да ми вземе още 50лв. След още месец бях на ЖК при нейната акушерка Нина, направих подарък /на Нина/ и се сбогувахме, защото се местя в друг град. Тогава Цветкова ме видя и каза "о, ама ти заминаваш вече! Абе, нали бях ти казала пак да дойдеш на 4Д да те видя." Аз отговорих, е хайде да не се глезя, да му видим личицето, нали всичко му е наред" Тя се усмихна мило, пожела ми успех и с това приключихме. В последствие родих дете с тризомия 21. Обадих и се да я уведомя и тя каза като си отида до Варна да се видим и да си поговорим.
2 месеца след раждането се срещнах с нея. Тя едва тогава призна, че на 4Д видяла тризомията, но понеже не била сигурна, за да не ме стресне, не ми го съобщила.............Е, коментарът е излишен.........