Аз чак сега видях темата за Цветкова...
А толкова исках да разбера и други мнения за нея. ..
Ходя при Цветкова от три години. Не мога да ви опиша що лекарства изпих, що инжекции сложих, и на системи съм ходила по три пъти на ден при личната лекарка. Вярно, че за каквото ми беше назначила терапия /за кисти, поликистоза/, се оправях. Дори като разбра, че не мога да забременея доста време, веднага ми препоръча лапароскопия /познавам момичета, които са ги мотали по две години преди да ги пратят на лапароскопия/. След като видя резултата от лапароскопията каза, че нещата не са добри и ми препоръча пластика. Даже и лекар ми препоръча.
Последно ходих при нея през януари. Тогава ми назначи терапия с два антибиотика. След това уж всичко беше наред. Пия Дуфастон вече 6 месеца. Майка ми й казала, че бебе още няма /тя също ходи при нея/ и Цветкова поръчала да й се обадя да ме прати на цветна снимка, ама аз си правя оглушки още... Страх ме е.
Като лекар може да е добра, но тя наистина не е специалист по стерилитет. Семейното планиране е друго. Смятам вече да ходя при Маркова или Александров. Още не съм решила. А и всичкото с пари е свързано... Доколкото знам, не работят със здравната каса.