0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Мели

• Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
  • Timeo Danaos et dona ferentes
Покана от Тази сутрин на бтв
« -: Октомври 06, 2006, 10:45:07 am »
Хора, току-що ми се обадиха от предаването Тази сутрин на телевизия бтв с покана да вземем участие. Канят две двойки, които да разкажат какъв е проблема с касата. Ще се обадят да поканят и представител от касата. Предаването е от 8,30 до 9,00, води го Ани Цолова и е много гледано. Чакам бързо вашите предложения за участие, за да се обадя на Ани Тодорова от бтв - тел 0897 889 130.
« Последна редакция: Октомври 06, 2006, 17:06:03 pm от Мели »

"Намирал съм смисъл в живота, радост и щастие само тогава, когато съм можал да направя нещо добро, да бъда полезен на народа си, на бедните, на страдащите. Богатството, спечелено с честен труд, трябва да служи човеку, за да върши добри и полезни дела."
Димитър Кудоглу
*
Re: Покана от Тази сутрин на бтв
« Отговор #1 -: Октомври 06, 2006, 10:46:52 am »
Мели,според мен трябва да участват двойки,които са подали документи и все още нямат отговор.За съжаление аз не успях да подам.
*

mini

• *
  • 8160
  • purple addicted
« Отговор #2 -: Октомври 06, 2006, 11:14:37 am »
По- скоро едната двойка да е такава, която действа по касата, а другата- която със собствени финансии поема нещата, да се разбере за какво става въпрос наистина и колко е важно държавата да се заеме с този проблем.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."
"Прекалено много хора харчат пари, които не са спечелили, за да си купят неща, които не им трябват, за да впечатлят хора, които не харесват" Уил Смит
*

Мели

• Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
« Отговор #3 -: Октомври 06, 2006, 11:27:01 am »
Според мен е възможно да участва и двойка, която не е успяла да подаде  документи.

"Намирал съм смисъл в живота, радост и щастие само тогава, когато съм можал да направя нещо добро, да бъда полезен на народа си, на бедните, на страдащите. Богатството, спечелено с честен труд, трябва да служи човеку, за да върши добри и полезни дела."
Димитър Кудоглу
*
« Отговор #4 -: Октомври 06, 2006, 11:58:01 am »
мога да се включа, но половинката е абсурд да се яви, миналата година бях на собствени разноски, тази - до сега чаках касата, видно е обаче, че няма да я дочакам.
*
« Отговор #5 -: Октомври 06, 2006, 13:06:18 pm »
Аз съм подала документи и нямам лекарства, но съм от Пловдив и трудно ще се измъкна от работа, ако трябва да се присъства на живо в София.
*

Мели

• Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
« Отговор #6 -: Октомври 06, 2006, 13:08:19 pm »
Момичета, изпратете ми телефоните си на бележка. Буба, и твоя, моля те, че някъде съм го затрила.

Димитър Кудоглу
« Отговор #7 -: Октомври 06, 2006, 15:18:36 pm »
УРААА! УСПЯХМЕ БЕЕЕ! Не мога да повярвам! УРРААА!МЕЛИ, РАЗДУЙ И ЗА СКАНДАЛА С ЦЕНАТА Н АЛЕКАРСТВАТА - може пък и да не е съвсем верен...
МЕЛИ, ИСКАШ ЛИ ДА ПОКАНИМ Д-р СТАМЕНОВ? Мисля, че ще ти бъде силна подкрепа.
« Отговор #8 -: Октомври 06, 2006, 15:26:37 pm »
Мели, искаш ли имейл, на който да ти изпратя писмото, в което съм копирана и е поръчана проверка по казуса от президенството, адресирано към Шефката на здравната каса и към Гайдарски?
*
« Отговор #9 -: Октомври 06, 2006, 15:27:44 pm »
скандала с лекарствата си е верен, в Турция са по евтини
за Д-р Стаменов идеята е супер.
« Отговор #10 -: Октомври 06, 2006, 16:14:49 pm »
Такааааааааа , първо да си събера мислите и да кажа едно голямо:
ЧЕСТИТА ПЪРВА ПОБЕДА ,МОМИЧЕТА! :D

Ей , знаех си аз че след всяка буря изгрява слънце!

Сега , аз ще направя всичко възможно да участвам! Ще говоря и със съпружеското тяло. И аз не съм от София, но ще пътувам.

Нашият миг , дойде и ще бъде жалко да се крием като мишчици по дупките. Всички имаме комплекси от проблема си , всички се притесняваме, но когато победата е само на крачка.......
  Да я оставим да си тръгне ли?......

Бъдете силни ,милички!
Сега , сега е момента !
Утре ще бъде късно!

Нали се сещате за онази приказка ,за пиленцето и рамото!

Иначе има да си хленчим във форума и да се оплакваме ,колко сме онеправдани...

УТРЕ ,ЗАПОЧВА ОТ ДНЕС!

*

Мели

• Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
« Отговор #11 -: Октомври 06, 2006, 17:07:30 pm »
Предаването ще е в понеделник. Дадох вашите телефони, но ми се иска още хора да се включат. От касата са отказали участие.

Димитър Кудоглу
*
« Отговор #12 -: Октомври 06, 2006, 17:11:21 pm »
Момичета, обадиха ми се от БТВ в понеделник сутринта ще сам там. Нядавям се да не пропусна нищо. Не лошо да давате идеи. Има още една от нас която се е съгласила.
« Последна редакция: Октомври 06, 2006, 17:14:59 pm от bubata »
« Отговор #13 -: Октомври 06, 2006, 17:22:51 pm »
Бубе, и аз съм поканена ! :D
Там сме.

НЗОК са отказали!?
Що страх ли ги е? :P
« Последна редакция: Октомври 06, 2006, 17:25:22 pm от Efirche »
*
« Отговор #14 -: Октомври 06, 2006, 17:43:06 pm »
Е,БРАВО :balk_602: .Хайде момичета,стискам ви палци всичко да мине гладко.Идеята за др.Стаменов никак не е лоша.А НЗОК.. :evil: сега те се крият по миши дупки така ли?!
*
« Отговор #15 -: Октомври 06, 2006, 17:48:11 pm »
Честно казано и НЗОК да има представител - какво ли ще отговори ?!?Мели нали каза какво се е случило на срещата.
*

Pesheck

• *
  • 5861
  • Туй аз няма да го търпя и толкоз!
« Отговор #16 -: Октомври 06, 2006, 19:17:59 pm »
Момичета поздравявам ви за успеха :balk_46:
Аз още не съм тръгнала по този път, но няма гаранция, че утре няма да стигна до това, но имам приятелка с два неуспешни опита и си предстявям, за какво става дума. Пожелавам ви кураж и здраво да ги поразтърсите!
« Отговор #17 -: Октомври 06, 2006, 20:17:10 pm »
Успех момичета!

lb2f
« Отговор #18 -: Октомври 06, 2006, 20:19:08 pm »
Ефирче, Буба, и на всички, които ще участват стискам палци и успех :D :D
« Отговор #19 -: Октомври 06, 2006, 20:20:09 pm »
Браво, страхотна новина, най-накрая да ни уважат.
url=http://www.zachatie.org/drz2010][/url]