Registrirah se edva dnes, sled dulgi kolebaniq, dali da spodelq i moqta istoriq.
Zabremenqh bez problem, s muja mi bqhme mnogo shtastlivi. V chetvurtiq mesec poluchih silno kurvene i vednaga otidoh v Maichin dom. Prieha me i kazaha, che imam otlepvane na placentata i trqbva da leja za zadurjane. Nepriqtna rabota, no shtom shte pomogne... I se zapochna, sistemi injekcii, lejane po cql den, i taka 2 sedmici, a kurveneto ne spirashe. Togava lekuvashtiq mi lekar se seti da pusne mikrobiologiq na sekret. Otkriha mi trihomoni... Strannoto e, che ne bqh imala nikakvi simptomi, a ginekolojkata pri koqto hodih predi da zabremeneq ne beshe gi otkrila. (oshte se chudq dali da otida pri neq i da q uduhsa
).
Zapochnaha s novi lekarstva, antibiotici... nqmashe nikakva garanciq, che infekciqta ne se e kachila i v matkata. Beshe jivot den za den, do edina vecher prez koqto poluchih jestoki kontrakcii i... vsichko svurshi
. Na drugiq den mi napraviha kiurtaj. Rezultatite ot histologiqta pokazvat, che bebeto e bilo infektirano. Edva li e nujno da vi razkazvam kak go prejivqh...
Inache vsichko drugo mi bilo nared
Sega piq protivazachatuchni i chakam da minat 6-te meseca prez koito ne trqbva da zabremenqvam, za da moje organizma mi da se vuzstanovi. Napravih si vsichki vidove izsledvaniq, na hormoni, kruv, toksoplazmoza, hlamidi, umairam ot strah, che sledvashtiq put nama da uspeqt da mi namerqt navreme neshto drugo.
Veche hodq pri ginekolog, na kogoto vqrvam..., no se chudq, shto za ginekolozi sa tezi, koito edni trihomoni ne mogat da otkriqt??? A te se vijdat na mikroskop
Ta taka, pazete se ot nekudurni ginekolozi, hodete samo pri provereni lekari...
Uspeh na vsichki!