От 3 години се борим упорито за бебче. Преди това не бяхме узрели за такова решение. Работех много, даже по 24 ч., няма събота, неделя, няма отпуски, непрекъснато проекти, срокове, командировки... Раздавах се максимално. Естествено, чудесна кариера, чувствах се добре, докато не дойде момента, когато се оказа, че бебеправенето ще бъде труден и мъчителен процес. Бях свикнала, че мога да постигам всичко, което съм решила, независимо колко много трябва да вложа от себе си, но ето, оказа се, че бебеправенето ще зависи изцяло от други хора (лекарите) и сигурно от Божията воля. И въобще нещата няма да са под мой контрол, както е било винаго до този момент. Освен, разбира се, да се съхранявам психически и физически и да намирам необходимото време за поредното ин витро. Не искам кариера без бебче. Поставих работата си в някакви рамки и не правя никакви компромиси с бебеправененто. Знам, че никога няма да бъда щастлива нито аз, нито съпругът ми, дори да имаме най-зашеметяващата кариера, когато се прибираме вечер и няма кой да ни подаде ръчички да го гушнем.