Little_rabbit, благодаря за крайния ти отговор, но да не мислиш, че аз падам от луната и не съм чувала за проследяване на разстежа на фоликулите и за Pregnil a? От 3 години съм тука, а борбата ми е от много повече и именно заради това не пиша. За да не давам грешни отговори. Бях разсеяна и забравих да питам док. защо се получава така. Благодаря ти за отговора, но именно това ме накара да се разровя из архива и да намеря нужната за мен информация. От мен един савет прочети и ти малко...... Целувки на всички момичета и нали си знаем един ден и на нас.
За човек с първо мнение, пък и регистриран преди две седмици, ми е трудно да познавам от кога и къде стои.
Ти дай още по-малко инфо, пък ние тук ще ти гадаем на боб. Очевидно имаш високи нива на ЛХ, за да са ти положителни тестовете за ову. Дадох предположение за причината. При наличие на оскъдна информация - забележи.
Съветът от теб го приемам с благодарности. Права си, че човек не бива да спира да чете.
Късмет, Валя! И ... намали малко тона. Достатъчно сериозни са ни проблемите, за да се хапем.