0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

geri_23

Бременност?
« -: Септември 29, 2006, 13:35:46 pm »
Здравейте,цикълът ми закъснява една седмица.Правих Sure Check имаше две чертички,но втората беше по слаба.Вчера ходих на лекар,но докторката каза,че не вижда да има бременност.Другата седмица пак ще ходя.Може ли теста да е положителен и въпреки това да няма бременност?
*
Re: Бременност?
« Отговор #1 -: Септември 29, 2006, 13:59:31 pm »
Кръвен тест и веднага на друг лекар, ако отчете плюс. Не отлагай!
*
« Отговор #2 -: Септември 29, 2006, 14:11:52 pm »
На теория не е възможно теста за бременност да дава грешни резултати при двете чертички.
Щом теста е положителен, значи е отчел някакви количества на ЧХГ в кръвта.

Послушай Лан.

Стискам палци за успех.

"С моя приятел споделяме всички проблеми. Често не успяваме да ги решим, но това, че сме един до друг, готови да се изслушаме, е единствената помощ която ни е нужна!"Линда Макфарлън
*

geri_23

« Отговор #3 -: Септември 29, 2006, 14:15:22 pm »
Благодаря момичета  :P много се надявам, стискайте ми палци
« Отговор #4 -: Септември 29, 2006, 14:50:46 pm »
Гери, не се притеснявай, и при моята бременност в началото беше така. Първия тест показа съвсем бледа втора чертичка, но лекаря ми каза че още е рано да се види нещо на преглед. Затова изчаках 4-5 дни и втория тест вече беше супер наситен  :lol: ....и прегледа го показа  :lol: И вече съм в шестия месец.
Желая и на теб късмет, само се успокой и изчакай мъничко!

« Отговор #5 -: Септември 29, 2006, 14:58:11 pm »
С една седмица закъснение е рано да се види мещо особено! Ако нямаш болки или други дискомфорти изчакай до другия преглед!
Матей - 1.04.2006 г
*

geri_23

« Отговор #6 -: Септември 29, 2006, 15:31:39 pm »
Имам болки като преди цикъл долу ниско в корема, доста ме болят и гърдите.Изобщо се чувствам доста подута навсякъде :)
*
« Отговор #7 -: Септември 29, 2006, 16:50:13 pm »
Отиди на друг лекар възможно най-скоро.
*
« Отговор #8 -: Септември 29, 2006, 18:44:23 pm »
същата работа е и при мен, Гери. първи тест положителен, но док каза че е рано да се види нещо. същия ден си направих втори тест - отрицателен  8O. преди 2 дни - нов тест - положителен и утре съм при док - вече друг  :). предполагам ти е доста нервно. аз съм едно кълбо от нерви  :lol: вече трудно сама се понасям. не стига, че от болките в корема и секса не става, ами и гърдите ме болят сякаш съм в пубертета. че и растат на всичкото отгоре. изобщо сякаш това не е моето тяло. тотален дискомфорт. спокойно - сигурна съм,че резултата от следващия преглед при теб ще е + :eggsperm:
стискам палци  :crossfingers:  :bighug:
« Отговор #9 -: Септември 30, 2006, 08:52:42 am »
Първо опитай да се успокоиш и да се настроиш положително, в случая нервите не ти помагат. Аз също мисля, че можеш да се консултираш и с друг лекар.

Успех миличка и пиши как са нещата!
=http://www.[urlmamaibebe.com][/url]
« Отговор #10 -: Септември 30, 2006, 09:03:16 am »
Да те боли като при М. е нормално, но ако искаш пробвай при друг лекар - ти от къде си?
Матей - 1.04.2006 г
*
« Отговор #11 -: Септември 30, 2006, 09:08:01 am »
Да те боли като при М. е нормално, но ако искаш пробвай при друг лекар - ти от къде си?
Положителен тест, закъснение от една седмица, болки и лекар, който не е видял нищо, но спокойно казва да се изчака до другата седмица за нов предглед НЕ Е НОРМАЛНО. Без да се паникьосваваш просто иди при някой специалист и му опиши цялата ситуациа, мила, дано всичко да е наред!
« Последна редакция: Октомври 02, 2006, 08:58:53 am от Lan »
*

ellysot

• 202
  • Животът не е навредил никому,но и почивката също!
« Отговор #12 -: Септември 30, 2006, 09:57:20 am »
Момичета смятам,че ако не се вижда нищо на ЕХО-то,е нормално.Наистина си е раничко!Да не скачаме върху ДОК.А колкото до болките,мила,успокой се!Тези нерви хич не ти помагат!! :balk_126:Стискам да се получи на-хубавото!! :balk_602:
*

geri_23

« Отговор #13 -: Октомври 02, 2006, 08:31:09 am »
Благодаря ви за успокоенито, наистина съм доста изнервена,но вчера правих нов тест и пак е положителен.Надявам се в сряда когато отида на лекар да имам добри новини.Иначе съм от София и отидох в една частна клиника на Одрин за която съм чувала доста добри неща.Ако имате някой добър лекар в предвид може да ми го препоръчате.
*

kassi

• *
  • 5258
  • Мама на трима
« Отговор #14 -: Октомври 02, 2006, 09:25:48 am »
Хайде, сега скъпа Гери да преместиш темата в Дългоочаквана бременност!!! Стискам палци и на УЗИ да се види бебо!!! И пиши.....

София е нашето чудо! Благодаря ти, Наде!
*
« Отговор #15 -: Октомври 03, 2006, 14:11:26 pm »
geri_23 нормално е да се чувстваш "поддута" отвсякъде ;)

Ако са те гледали с коремен ехограф, наистина нищо не може да се види. С вагинален би се видяло евентуално само плодното сакче.

Стискам палци!

"С моя приятел споделяме всички проблеми. Често не успяваме да ги решим, но това, че сме един до друг, готови да се изслушаме, е единствената помощ която ни е нужна!"Линда Макфарлън
*

denito

• *
  • 1007
  • моята сбъдната мечта
« Отговор #16 -: Октомври 06, 2006, 19:21:21 pm »
Гери, стискам палци в най-скоро време да видиш бебчето.  :D

Здравей, а дали при евентуална бременност, заедно с болките като при М. е нормално да имаш бяла кремообразна цервикална слуз в по-голямо количество?
« Последна редакция: Октомври 06, 2006, 21:55:31 pm от denito »

*

baracuda

• 5348
  • Най-голямото щастие?Да бъдеш полезен!
« Отговор #17 -: Октомври 06, 2006, 20:05:56 pm »
Гери,имаш нашата всеотдайна подкрепа!Старай се да си спокойна и скоро да ни зарадваш!Дай Боже, да е станало чудото! :blowingdust:
*
« Отговор #18 -: Октомври 07, 2006, 15:51:33 pm »
Гери, и мойте симптоми в началото бяха същите, не се притеснявай. Както и втората лентичка - слаба, но се виждаше! а на ехограф видяха бебето чааак на 3-тата седмица от закъснението. стискам палци!!!!
[link=http://www.mamaibebe.com][img noborder]http://www.mamaibebe.com/ticker.php/age/21469.gif[/img][/link]