0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

движения на бебчо
« -: Септември 29, 2006, 09:19:24 am »
Здраейте момичета ,
изам да ви попитам като какво беше усещането на първоначалите движения на бебоците ви , аз съм бременна в 20 седмица сега :D и усещам корема си от време на време -вечер , сутрин като къркорене и все едно мърда нещо м него -не мога точно да го обясна .Гинеколожката ми ми казва , че ще усещам  като леко гъделичкане , пък аз това точно не усещам , как е при вас
*
Re: движения на бебчо
« Отговор #1 -: Септември 29, 2006, 09:25:29 am »
При всеки е различно, аз също не съм усещала гъделичкане, по-скоро беше като лекичко ритмично почукване :D
Но този период на чудене дали го усещам сега или не е много кратък, така че спокойно, съвсем скоро ще различваш побутванията на малкото човече без да се чудиш :)
*

tedi91

• 275
  • Аз обичам моя съпруг!
« Отговор #2 -: Септември 29, 2006, 10:42:34 am »
zlobi,и при мен пьрвоначалните движения на бебето бяха сьвсем лекички.Понякога сьм се чудела дали не са плод на моето вьображение.Сега обаче в корема ми все едно има революция,мьрда и напомня за себе си постоянно.Движенията му не остават незабелязани и за околните :D.Скоро и при теб ще е така :D :D :D

*

mini

• *
  • 8160
  • purple addicted
« Отговор #3 -: Септември 29, 2006, 10:51:45 am »
И аз от миналата седмица усещам бебо, точно както Стефуто го е описала- като почукване отвътре, подбутване едно такова, ама май при всеки е различно. Много е гот, всеки път лягам като го усетя, защото така се усеща много по- ясно. Казаха ми че около 3-4 седмици след като почнеш ти да го усещаш ще могат да се виждат вече самите движения. За сега само аз си го усещам и Никчо малко ревнува.  :D
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."
"Прекалено много хора харчат пари, които не са спечелили, за да си купят неща, които не им трябват, за да впечатлят хора, които не харесват" Уил Смит
*
« Отговор #4 -: Септември 29, 2006, 11:35:19 am »
Мини, при мен може би 10-на дни след като го усетих за първи път и Добромир го усети с ръка на корема ми, така хибавичко си го подритна... :lol:
« Отговор #5 -: Септември 29, 2006, 11:43:45 am »
При мен беше гъделъчкане,усетих го август на морето.Много ми стана хубаво.Сега пък го усещам само вечер и то не всяка 8O,чакам с нетърпение силните ритници :D
« Отговор #6 -: Септември 29, 2006, 19:58:15 pm »
И при мен беше като гъделичкане или по-скоро все едно нещо ме полазва отвътре. Много е странно когато го усетиш за първи път, но изключително приятно.