Хайде стига с личните нападки, моля ви.
Аз не знам за добро обезболяващо, което да става. Поне аз за година работа на операционнен етаж ( та от там
Джам, знам какво казват повечето хора), не съм видяла подобно, а обезболяващи е това, което най-много съм давала. Минималното, което ще ти дадат ще има поне кодеин или хидрокодон. Аз не бих си кърмила детето след взимане на подобно нещо, въпреки че ми беше предписано след раждането. Може би са ви дали нещо специално за родилки, за което не съм чувала. Кое е това лекарство, с което са ви обезболявали?
Джам, по повод това, което си написала: 1.мнението за секциото е тук, защото това е заглавието на темата ; 2. -не съм говорила аз за здравеопазването, ако прочетеш ще видиш, че ми беше казано, че понеже било такова, затова трябва да си избираш лекаря внимателно, а аз не съм се и сетила за подобно нещо; 3- дали ще си избирам или не лекаря и дали ще смятам кое ми е по-важно е лично мое решение и беше в отговор на това дали съм била длъжна да си вярвам на лекаря или не. това си е мое мнение, сума ти пъти повторих, че не го смятам за факт, а е мое виждане. Не знам какво трябва да кажа, че да проумеете, че не нападам никого и да престанете да ме нападате мен. Не знам кой е говорил за кюртаж, но аз лично след кюртаж се закарах сама в къщи, два часа след това. Е, извиках една приятелка да кара след мен за всеки случай, но се справих
.
Ганке, кога съм казала, че не обезболяват? Рая каза, че не обезболяват, а аз се очудих. Хайде чети моля те преди да обиждаш. Кое е това "всичко", дай един пример?
Б.