Здравейте момичета,
Много изчетох и все различни мнения. Виждам,че някои не търпят чуждо мнение и си знаят своето.
Като човек живял в България и живееща сега в чужбина, искам да кажа,че тук решенията относно как да се процедира с дадена ситуация изобщо няма влияние финансовите аргументи а здравето на пациента,защото ако финансовите аргументи играеха роля и нещо се случи с пациента, доктора ще изтърпи такива санкции и наказания, че тежко му, затова никой не си играее да поема рискове заради финансирането, тук съдебната система работи здраво и се наказва. Аз също мога да потвърдя, че секцио без медицински показания никой няма да направи тук, дори и след 10 опита ин витро, и държавата си покрива всичко без значение дали е нормално раждане или секцио. Ако всичко върви наред, бебето е добре, ще си раждаш нормално. Аз също не съм виждала лекар да предлага секцио, само защото е ин витро след 10-ти опит. Извинете ме, неискам да звуча все едно се заяждам, просто изказвам мнение като човек живял и видял и двете страни на медалиона, България и чужбина. Тук риска от секцио също се води по голям отколкото нормално раждане. Много са важни медицинсите показания преди да се вземе това решение тук.
Бъдете здрави и весели празници.