последните две страници ме провокираха да напиша нещо и аз...
Тааааа...според мен Боби е си е права от нейната гледна точка.Аз разбирам мнението и по този начин...жените са раждали сами по камъни и ливади...обаче по същото това време не са могли да се излекуват от апандисит/примерно/...
Боби е сигурна,че в този момент ще получи необходимото внимание и това в нейната страна е така...
Тук,ние в БГ за огромно мое съжаление искаме винаги предварително да сме си опекли работата с някой "наш" доктор,защото имаме силни притеснения да не ни оставят да вием като вълчици по коридорите без да ни обърнат никакво внимание.Е даааа,такава е горчивата истина занашите болници и отношението към пациентите...
ИИИИИИИ,СМЯТАМ,ЧЕ ТЕЗИ ПОСЛЕДНИ ДВЕ СТРАНИЦИ НЕ ДОНЕСОХА НИКАКВО ПОЛЕЗНО СТАНОВИЩЕ СЕКЦИО ЛИ ДА Е ИЛИ НОРМАЛНО
Ето и моето именно по този въпрос.Недостатъка на секциото е ,че резнат ли ви матката веднъж,колкото и добре да се зашие ще остане "възел".Това по-късно може да осуети едно повторно забременяване.Заставам зад думите си с две ръже ,защото именно д-р Стаменов ми го каза по повод премахване на миомен възел с коремна операция,а това е идентично от гледна точка на двете интервенции
Аааааа,не ми хареса едно от изреченията по-горе,че когато раждаш отговаряш за два живота,а при байпас само за себе си.Това ми прозвуча като обвинение в престъпление.Истината е,че всеки има право на лично мнение и избор...Не можеш да обвиниш една майка ,че извършва престъпление като не кърми бебето си,защото това е въпрос на личен избор
Благодаря за вниманието и нека всяка от нас вземе най-правилното решение за себе си и всичко да мине по мед и масло!