0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Към момичетата, посещаващи д-р Стаменов
« -: Септември 27, 2006, 17:07:13 pm »
Вече бях писала по някакъв повод в 1 от темите, че в събота ми предстои първи преглед при д-р Стаменов! Въпросът ми може да ви стори тъп, но вие обаждахте ли се повторно, за да си потвърдите часа или просто отивате в уговорения ден и час??
Питам, защото записването при него е адски трудно и не искам да си загубя часа, ако наистина има някаква потвърдителна процедура :?
А и ми е толкова притеснено, че вече едва се удържам седнала на стола пред бюрото си :?

Re: Към момичетата, посещаващи д-р Стаменов
« Отговор #1 -: Септември 27, 2006, 17:12:21 pm »
Не е необходимо да се обаждаш втори път. При мен се получи недоразумение, бяха ми задраскали името, все едно съм си отказала часа. Но въпреки това док ме прие и ме прегледа. Всички бяха много любезни. Не се притеснявай и да разкажеш после. Успех!

lb2f
*

lady_11

• 3217
  • МЕТЛАТА - любимото ми превозно средство!
« Отговор #2 -: Септември 27, 2006, 18:05:40 pm »
В тази клиника няма да те върнат при записан час, а и в събота принципно е по спокойно.
А ти вземи и се успокой! Док няма да ти прави мозъчна операция, я!
« Отговор #3 -: Септември 28, 2006, 10:12:29 am »
Благодаря, момичета, за отговорите...Вярно, че няма да е мозъчна операция,Лейди, но за мен всеки преглед е съпроводен с много болка...За това се притеснявам толкова..А съм и точно преди цикъл, така че съм още по чувствителна на допир и натиск :P

« Отговор #4 -: Септември 28, 2006, 16:54:33 pm »
Благодаря, момичета, за отговорите...Вярно, че няма да е мозъчна операция,Лейди, но за мен всеки преглед е съпроводен с много болка...За това се притеснявам толкова..А съм и точно преди цикъл, така че съм още по чувствителна на допир и натиск :P

Споко, samorasliche  :D
Док. е много добър
*

kassi

• *
  • 5258
  • Мама на трима
« Отговор #5 -: Октомври 02, 2006, 09:28:19 am »
Как мина прегледа?? Аз също съм на преглед на 9 октомври вечерта. Едвам се записах тогава. Пиши доволна ли си, аз имам супер впечатления от него, много е внимателен, даже прекалено много ни угажда според мен, щото и аз съм малко лигава. Поздрави !!!

София е нашето чудо! Благодаря ти, Наде!
« Отговор #6 -: Октомври 02, 2006, 12:38:03 pm »
Как мина прегледа?? Аз също съм на преглед на 9 октомври вечерта. Едвам се записах тогава. Пиши доволна ли си, аз имам супер впечатления от него, много е внимателен, даже прекалено много ни угажда според мен, щото и аз съм малко лигава. Поздрави !!!
Ами как мина :?По скоро не мина за съжаление...Както бях споменала аз имам голям проблем с прегледите заради болката, която изпитвам...Док беше много внимателен и опита, но с такова чудо като мен сигурно рядко се е сблъсквал..Изписа ми свещички за обезболяване на таза за следващия път и ми каза да изпия 1 лексотан 30мин. преди прегледа :(...

« Отговор #7 -: Октомври 03, 2006, 17:34:40 pm »
но с такова чудо като мен сигурно рядко се е сблъсквал..Изписа ми свещички за обезболяване на таза за следващия път и ми каза да изпия 1 лексотан 30мин. преди прегледа :(...
Цитат

Хайде сега пък и ти! Не се притеснявай, че притесняваш с особената си чувствителност! Не стига, че в повечето случаи сме изправени на нокти, ами сега и това ще го мислиш! Сигурно е (и) на психическа основа - да се отпуснеш чрез лексотана.
Не го мисли!
Успех!
 :bighug: