0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Какво е нужно за цветна снимка?
« -: Март 22, 2005, 14:34:52 pm »
1.Изисква ли се да се епилираш?
2.Колко време се стои в болницата, трябва ли да носиш нещо за престой?
3.Упойка или някакви обезболяващи хапчета?
Вярвам, че всеки един от тук ще сбъдне мечтата си!

« Отговор #1 -: Март 22, 2005, 16:29:31 pm »
Правих цветна снимка миналия месец. Мисля , че е по-добре да си епилирана, но не е задължително. Цялата процедура беше около 20-30 минути. Първо снимат едната тръба , после другата. Около 30 минути преди това моят доктор ми каза да изпия един бусколизин.
Неприятно е , но ще го преживееш. Успех
*

Anonymous

« Отговор #2 -: Март 22, 2005, 16:55:19 pm »
Мога да ти кажа горе-долу същото като предното мнение:
1. Епилиране не се изисква. Може би не е хубаво да си съвсем обрасла, но епилация чак също не се налага.
2. Не трябва да си носиш нищо по-специално, защото болничен престой няма. Аз станах от стола около 3 минути след като процедурата свърши. Тя самата продължава около 5-10 мин.
3. Стандартно се извършва без упокойка. Аз взех Buscopan преди това.
« Отговор #3 -: Април 01, 2005, 18:12:22 pm »
Всичко продължава не повече от 10 минути , това с трийсет минути не е реално , усеща се едно щипване и след това влизането на контрастната течност , леко парене. Повече боли след това докато течността излезе от тялото ти, усещаш се пълна и малко тежи , но болката до вечерта изчезва, все едно те боли както преди цикъл или малко по - силно , но не е страшно , както при спонтанен аборт или болката при хроничен колит , тя е по -силна.
 Ако не харесваш епилацията може да намалиш дължината с подстригване , върши работа и няма възпаления и сърбеж. Успех и не се страхувай. :D
Може да загубиш битката , но важното е да спечелиш войната.
*
Re: Какво е нужно за цветна снимка?
« Отговор #4 -: Юни 07, 2008, 15:58:01 pm »
Здравейте.Аз правих ЦС онзи ден и единственото което направих е да изпия едно кафе за да не ми падне кръвното.Процедурата беше около 10мин.и ако искате вярвайте но не усетих абсолютно нищо.

*
« Отговор #5 -: Юни 07, 2008, 16:51:09 pm »
Допълвам само, вземи си една превръзка, защото после ще има кървене. Иначе другото момичетата са написали. Успех :-)

*

лили

• 2151
  • мързи ме да натискам шифт-а
« Отговор #6 -: Юни 07, 2008, 17:52:21 pm »
а аз да допълня че питането е от 2005 и василена вече е мама :wink:
ОСТАВЕТЕ СТЕФКА НА МИРА!
*
« Отговор #7 -: Юни 07, 2008, 18:50:45 pm »
а аз да допълня че питането е от 2005 и василена вече е мама :wink: