0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
добър лекар хирург
« -: Септември 27, 2006, 09:56:27 am »
Извинявам се, че въпроса ми е малко настрани от основната тема  :lol:, но на врата на съпруга ми се появи мастно образувание /във форма на малко топче/, което много ме притеснява
 :(. Някой може ли да ни препоръча добър лекар хирург, който да го погледне и консултира?
When the things seem most hopeless - this is a prelude to when real opportunities begin

*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
Re: добър лекар хирург
« Отговор #1 -: Септември 27, 2006, 09:57:46 am »
Най-добре отидете в онкологията. По-добри специалисти от операторите няма.
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
« Отговор #2 -: Септември 27, 2006, 11:04:12 am »
Грейси, лекар видя ли го? сигурни ли сте, че е мастно образувание, а не лимфен възел?
аз онзи ден си напипах същото нещо отстрани на шията, точно под челюстта и полудях от страх. отидох при джипито, тя каза, че е лимфен възел. пуснах ПКК и СУЕ, всичко в норма. тя предположи, че е от зъб и ме праща на зъболекар, но и аз се чудя дали да не го види и друг специалист.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*
« Отговор #3 -: Септември 27, 2006, 11:35:11 am »
Джамче, мисля, че е мастно образувание. Той си има едно старо такова, точно отзад на тила, за което твърди, че в юношеските години се бил консултирал с хирург. Казали му да не го пипа щом не му пречи. Преди две години горе долу се появи още едно пак на същото място, и сега трето, но отстрани. Това третото много ме смущава, защото ми се струва да е активно, зачервено е. Ужасно много се притеснявам, а той хич не ще и на лекар да ходи.
Има резон и лимфен възел да е, още повече щом джи пи то е казала. Ако речеш да се консултираш с друг, би следвало да е хирург, за друг специалст не се сещам. Ние при нашата джи пи почти не ходим, тя хич не разбира, още повече от такива работи. Не мога да разчитам на съвет от нея, затова реших, че пак при хирург ще отидем. Виж, за зъболекар не съм и сещала даже ...
When the things seem most hopeless - this is a prelude to when real opportunities begin

« Отговор #4 -: Септември 27, 2006, 11:53:57 am »
Никакви джи пи-та за такива работи. Трябва да се види от хирург. Единственото, което мога да направя е, ако искате, да ви пратя при моя мъж (не знам само дали сте от София). Смятам (и не само аз), че е много добър хирург и ако се окаже нещо, което той не може да направи, поне ще ви препоръча някой добър. Ако някой реши, може да ми пише на лични, за да му изпратя координати. Ще се радваме да помогнем.
*

Мели

• Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
  • Timeo Danaos et dona ferentes
« Отговор #5 -: Септември 27, 2006, 12:24:01 pm »
Направо тук му напиши координатите, ако не те притеснява да ги има в публичното пространство.

"Намирал съм смисъл в живота, радост и щастие само тогава, когато съм можал да направя нещо добро, да бъда полезен на народа си, на бедните, на страдащите. Богатството, спечелено с честен труд, трябва да служи човеку, за да върши добри и полезни дела."
Димитър Кудоглу
« Отговор #6 -: Септември 27, 2006, 17:14:16 pm »
Направо тук му напиши координатите, ако не те притеснява да ги има в публичното пространство.

Не ме притеснява, Мели. Д-р Асен Асенов Vта МБАЛ 0888 307848 (обща хирургия). Отговяря на мобилния си някъде след 15 ч.