Благодаря Ви момичета че ми отговорихте, защото за мен е наистина много важно.
Всъщност спорът м/у мен и съпругът ми е, че той иска дететето да е бебе, а аз не съм сигурна че ще мога да се справя с бебче.
Ама ти искаш ли да имате дете - не се заяждам, съвсем искрено питам. Защото когато родиш, което искрено ти желая, съвсем пък няма как да го родиш отгледано
Веднъж една приятелка ми каза, че нямам майчински чувства и не мога да предценя кое е добре за едно дете - защото и направих забележка че бие своето дете. И от тази гледна точка аз се притеснявам.
Май малко се глезиш а? Една приятелка, човек от улицата, Иван, Драган, Петър - всеки може всичко да ти каже. Не можеш да си толкова зависима от мнението на околните
имаме много лоши съседи, приятелите ми и кръстниците ни не са съгласни да си осиновим дете,
МОООООООООЛЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ
лошите съседи, приятелите ви и кръстниците ви ли ще запълнят празнотата в живота ви?! Те ли ще с вас н авсяка Коледа, на всеки празник, те ли ще тръгнат на детска градина, ще виждат света за първи път заедно с вас. Как смеят да ви казват как да подреждате живота си.
Я ми ги дай насам тия сладуранчовци - да ги разкъсам във въздуха... Лелееееее как се ядосах...
Ей аман от тесногърди, груби, дребни души.
Виж какво мила, я сядайте двамата с мъжа ти и хубаво си поговорете - кои сте вие и от какво имате нужда, на какво сте готови. Няма да ви е лесно, един разговор няма да е достатъчен, почетете малко литература за осиновяването, вижте форумите тук и в бг мамата. Може и нови идеи да ви хрумнат
Съгласна съм, че да осиновиш дете без подкрепата на близките е ужасно трудно. Но си помислете дали можете да останете без дете, но с подкрепата на близките.
Винаги можеш да пишеш тук - ще срещнеш подкрепа и разбиране.
Успех мила!