Споко душа!
За добро или за зло,много се съмнявам, че някой чете тези препоръки. Ето ти нещо смешно по тоя повод:
Едната от моите поръчителки е кумата ми. С нея сме приятелки от бебета, а тя е изключително емоционален човек. Обичаме се безкрайно и сме много свързани. Даже след неуспеха на ИКСИ-то ми, повече ми беше тежко как ще кажа на нея, защото тя искрено съпреживява неволите ми. И така и стана - тя плака повече от мен.
Както и да е - по темата....
Та отишла кумата ми, в качеството й на мой поръчител, на среща със социалната. Срещата беше определена в самата дирекция. Почукала тя на вратата, представила се, а социалната вдигнала поглед и казала - "А, вие ли сте, ами добре. Може да си ходите...Исках само да видя, че има такъв човек"
.
Кумата ми бая се стъписала, излезнала навън, пак поплакала, после се ядосала и влезнала обратно в кабинета. Просто си я представям - с още влажно лице и червен нос, обаче набрала скорост, казала:
"Ама вие няма ли да ме питате нещо? Аз съм се подготвила!!! (тя по принцип е отличник по душаи в живота
) " После държала
ДВА ЧАСА реч за това колко сме симпатични ние с мъжът ми, колко превратен е живота, как с нея се познаваме от бебета, защото майките ни са съученички, после как сме учили заедно, но на мен са ми намалили поведението, а е било несправедливо, "тая вода на бюрото Ви ще я пиете ли, благодаря..."после как тя имала гадже, после как аз, и как сме се запознали с мъжете си ииииии ....... така без да спре, докато не изпила водата на социалната до капка
. Накрая на социалната и станало лошо, казала, че всичко е разбрала, че няма нужда от такива подробности, че тя също видяла, че с мъжът ми сме много интелигентни и се заклева - само хубави неща да пише за нас и буквално избутала навън кумата ми, която пък викала "Ама само да ви кажа, още че ...."
Та исках да кажа, че само ние се стягаме и искаме нещата да са изпипани прекрасно. На социалните в повечето случаи много много не им пука и го карат по-формално.
Същото бих ти казала и за първата ви среща, която предстои в дома ви, като част от проучването. Ако искаш и тогава ще поговорим, ама не се впрягай.... Всичко минава леко и спокойно
Успех милички и всичко ще се нареди - ще видите.