0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Лекарката ми назначи лапароскопия най късно на 12 ден от началото на цикъла, при това положение, ако има овулация няколко дни слад това възможно ли е да се получи забременяване?
*
ами те казват докторите след лапароскопя или операция докато не ти дойде да нямаш полови контакти

ре
« Отговор #2 -: Март 21, 2005, 13:14:13 pm »
Цитат на: L_R
ами те казват докторите след лапароскопя или операция докато не ти дойде да нямаш полови контакти

а каква е причината за това, защо да нямам контакти
*
Ами защото все пак е операция, макар и лека си е вид интервенция :wink:
Успех
Ми опитай, после се похвали как е минал секса. :evil:  :evil:
:D  :D  :D  :D

:D  :D  :D  :D  :D

Незнам дали има значение за какво се прави лапароскопия, но на мен след лапароскопия ми казаха месец-месец и половина никакви полови контакти.А и както казва и StefiZ това все пак си е операция.

Бе то първите 3 дни името си не можеш да кажеш, Мимито секс иска да прави. Мими, потърпи малко. С един месец света няма да свърши, а и аз ти казах- това, че ще ти правят лапароскопия не означава автоматично, че ще забременееш.
здр
« Отговор #9 -: Март 22, 2005, 15:22:22 pm »
Цитат на: teodora_g
Бе то първите 3 дни името си не можеш да кажеш, Мимито секс иска да прави. Мими, потърпи малко. С един месец света няма да свърши, а и аз ти казах- това, че ще ти правят лапароскопия не означава автоматично, че ще забременееш.

от мими79, че забравих да вляза, въпроса не беше за секса а дали може да има същият цикъл бременост, но вече разговарях с лекарката - неможе, понеже ти вкарват няква течнос в корема  която пречи на забременяването
*

Anonymous

Същият цикъл след Лапаро може ли да има бременност?
« Отговор #10 -: Април 03, 2005, 21:15:15 pm »
Колко време след лапасоркопия може да тръгне човек на работа.
« Отговор #11 -: Април 03, 2005, 23:37:39 pm »
Какво работиш?

МИми, айде бе, кво стана след лапарото?
« Отговор #12 -: Април 04, 2005, 09:09:11 am »
Да наистина колко време след лапароскопията човек може да тръгне на работа, ако работи например някаква секретарска работа?
*
« Отговор #13 -: Април 04, 2005, 10:37:30 am »
те хората дават 1 месец болнични
а иначе още на 7 ден си бомба като махнат конците
а всащност може и повече от месец да излезат болничните щото може да се удължат от личния лекар

*

Anonymous

« Отговор #14 -: Април 06, 2005, 17:02:02 pm »
Има ли някакъв начин за оперативно отпушване на тръби?
*

Руми

Лапароскопия
« Отговор #15 -: Април 06, 2005, 22:33:45 pm »
Лапаросопията е най-подходящият начин за отпушване на тръбите. Това е мини хирургическа интервенция, която започва с разрез близо до пъпа с цел да се огледат с помощта на камери вички органи в малкия таз. Може да се открият и други проблеми, които също се оперират. При нея шевовете са сравнително малки (1,5 см).

Момичета, аз искам да попитам колко месеца има възможност личния лекар да изписва болнични и каква е процедурата.