0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Малките неща, които ни радват
« Отговор #20 -: Септември 25, 2006, 20:48:50 pm »
Лейди, Рони, Алиа, Ели, благодаря ви, момичета!  :D Аз си знаех, че ще ме похвалите! :D  :D  :D
Ели, ми ще снимам ми! Тоз целия труд да иде на вятъра и да не се похваля?! Ааа, без тез!!!  :lol:
Рони, тази приказка "Който се мъчи, после ще се пъчи" много ми харесва. Особено подходяща ми се струва спрямо потребителките тук!  :D
Хайде, облизвайте се сега пред снимките! Аз до Коледа в кухнята не влизам! Имам дупе да възстановявам!  :lol:
Alexandra
*

naty_84

• 193
  • Искай нещо много силно и то се сбъдва.Повярвайте
« Отговор #21 -: Септември 25, 2006, 21:47:21 pm »
Реших и аз да споделя нещо радостно за мен.Понеже сега се събрахме с моя приятел започнахме да се обзавеждаме лека по лека.Направихме си супер готина спалня с всичките му работи.Цял живот си мечтаех за такава :hangclothes:Всичко аз съм си го измисляла.Сега е наред всекидневната.Много скоро ще си купим
ново диванче и килим.И всекидневната ще стане супер.Оценявам и жеста на приятеля ми че прави всичко възможно да си направим красив и уютен дом за нашето бъдещо бебенце :sucky:А и имам два прекрасника племиника,които щом ми се усмихнат и ми се разтапя сърцето.Радвам се и че сестра ми дава да ги гледам от време на време и да се смея с тяхните дивотии :beach1:.Това са едни от най-хубавите ми моменти.

[link=http://www.mamaibebe.com][img noborder]http://
*
« Отговор #22 -: Септември 26, 2006, 00:09:06 am »
леле Мари, просто невероятно.......аз не бих имала това търпение и нерви да ги направя. А по темата на Лейдито , чудесно , че е пуснала такава.Има толкова неща, които ни радват, макар и малки и на пръв поглед не толкова важни.   За мен тази седмица, е много добра, защото баща ми беше в София и претърпя малка операция, при която се оказа че всичко е наред и няма да се притесняваме за раково изменение. А аз днес си купих поличка есенно-зимна, а по нататък съм си заплюла едни ботушки и така лека полека се подготвям за зимата.Общо взето това е при мен.                                                                           
« Последна редакция: Септември 26, 2006, 00:16:37 am от nia72 »
17.01.2005                                                                              21.11.2013
*

lady_11

• 3217
  • МЕТЛАТА - любимото ми превозно средство!
« Отговор #23 -: Септември 26, 2006, 07:33:23 am »
Оффф, аз го закъсах с шопинга. Все това което харесвам няма моя номер, обаче пък е гот да ходиш и да оглеждаш за тормоз над продавачките - там много ме бива.
*
« Отговор #24 -: Септември 26, 2006, 11:02:18 am »
ох, шопинг...
 :blob10:
онзи ден си купих 3 панталона и един костюм, че нещо как съм качила килцата, нищо не ми става  :oops: това поне използвам за оправдание  :wink: , а и обувки... а сега трябва две-три блузки и ризки... :balk_115:
« Отговор #25 -: Септември 26, 2006, 13:08:33 pm »
Лейди - темата е супер  :balk_5: :balk_46: Наистина всички имаме нужда и от такива неща... нещо малко, но което да ни зарадва от сърце....

Аз пък да ви се похваля (колкото и странно да звучи), вчера, най-сетне успях да си тръгна в 8 вечерта от работа, и това за първи път от три седмици насам... И бях много щастлива, че изненадах милото  :biglove: с ранното си прибиране...

Другото хубаво - в четвъртък вечерта пътувам за три дни към Варна и се надявам да изкарам супер  :lol:

Лекарства след процедура се спират само след изрична консултация с лекуващия лекар!!!
*

lidia

• 2959
  • Най-хубавото се вижда само със сърцето.
« Отговор #26 -: Септември 26, 2006, 18:34:43 pm »
Мари, какви страхотии си напускала. Аз съм прекалено нервен човек и няма смисъл и да почна да правя нещо подобно.  :lol:
Темата е много хубава, поздравления на Лейди.
За обсебването в проблема забременяване , аз бях титуляр сигурно. В един момент реших, че не болката ще ме контролира , а аз нея.
И започнах да живея отново  :)
По темата, имам си едно цветенце, което цъфтя и много ме радва цяло лято. И Понеже спинка през зимата и спря да цъфти близо месец, аз реших, че е време да зимува. Тъкмо да го прибера на тъмно и топло и то хоп, пак цялото в цвят. Цветята са ми слабост и им се радвам като на малки деца :oops: Да го покажа и него. :oops:

http://www.youtube.com/watch?v=xFkUG9xSSSE с благодарност на едно цигуларче :)
http://www.youtube.com/watch?v=dy2KNUESXp0
« Отговор #27 -: Септември 26, 2006, 19:26:56 pm »
Аз, като повечето жени, преборих есенната депресия с пазарене. Ама обикалях магазините докато не ми омекнаха капачките, още имам мускулна треска. Направих си и нова прическа, направо като излязох от салона бях влюбена в себе си, но уви днес като станах от леглото еуфорията ми се изпари/нещо не ме бива да поддържам прическа/ Та такива малки нещица радват малкия ми животец....
« Отговор #28 -: Септември 27, 2006, 15:26:27 pm »
Лейди, много свежа тема - Благодаря :D
Мари, напрово получих слюнкоотделяне с тия вкусотии дето си направила - страхотна си!
И аз, като Лидия обожавам цветя.
От цялото си сърце желая много, много усмивки и щастие на всички
*

baracuda

• 5348
  • Най-голямото щастие?Да бъдеш полезен!
« Отговор #29 -: Септември 27, 2006, 22:45:13 pm »
Тези саксии са ръчно производство(от кофички за кисело мляко) :lol:Направени са от майка ми(когато има свободно време прави невероятни неща).Аз също много-обичам цветята,та реших да ви зарадвам с тези щуротийки! :D
« Отговор #30 -: Септември 28, 2006, 10:08:56 am »
Много са свежи , Баракуда :)
Носят полъха на лятото и морето, което е добре в студените зимни дни, които наближават :) Браво на майка ти :)
« Отговор #31 -: Септември 28, 2006, 17:13:43 pm »
Момичета!!!
Отдавна не съм влизала, но това което чета сега е чудесно - напълно отговаря на състоянието ми в момента.
Започнах нова работа - много динамична, интересна и съм сигурна че ще успея да науча много неща.
Пътувам много, срещам се с интелигентни и интересни хора и това ми помогна да се измъкна от "вегетативното" състояние в което бях изпаднала временно /пиша бързо и не спазвам пунктуацията - извинете/.
Та така за нула време ми се събраха само положителни впечатления и съм пълна с енергия.
Искам да знаете, че винаги си мисля за вас и предавам поздрави по който мога.
Мари - страхотна си!!!
Лейди- аз не успях да си купя едни чудесни ботушки, за което ме е яд яд...но цял ден си пея " Чунга, чанга" - даже си спомних целия текст!!!
Рози/Вени - и аз така се бях затъжила за Сф, но след една седмица изкарана там установих - домът е там където е сърцето - а моят дом съм вече сигурна че е тук.
А такива прекрасни цветя топлят душата.
Ами това е момичета - набързо и пак ще пиша.
Има чудесни неща около нас - само трябва да се огледаме!
Поздрави и целувки!!!
*

lady_11

• 3217
  • МЕТЛАТА - любимото ми превозно средство!
« Отговор #32 -: Септември 28, 2006, 17:24:45 pm »
Ми тъй девойки и обувки имам, и малко бельо си понакупих / с дантелка и фръц, пръц - нъл знаете/. Сега съм на тема парфюм, май...

Днешното малко нещо, което ми достави удоволствие: Прибрах се рано от работа, по хилихме се с мъжкото и му ударих една следобедна дрямка. Направо се чувствам като преродена и си спомням един лаф на починалия ми вуйчо: Не оставяй днешната работа за утре, като можеш да я свъриш и вдруги ден!

В тази връзка за работа, имам си един съсед, който пък казва така: Ако имаш спешна работа, легни и се наспи. Ако работата наистина е била спешна, докато спиш, ще се свърши сама.

Та така, на мен ми е някак си мързеливо и щастливо.
« Отговор #33 -: Септември 28, 2006, 17:27:18 pm »
Като тръгна на лафове, аз много уважавам един лаф на леля ми:

"Яж, пий и носи най-новите си дрехи"  :balk_69:
*

Eli_

• 516
  • Тъпа и упорита !!!
« Отговор #34 -: Септември 28, 2006, 18:09:38 pm »
Саксийките са супер ! Много уважавам такива произведения "ръчна изработка" !!! Браво на майка ти,Баракудке ! Ако имах повече време и аз бих се занимавала с такива неща  :balk_101:
Лейди,честито за новите придобивки ! Със здраве да си ги носиш  yahoo_17

Есента наистина е много мързелив сезон  :balk_126:Аз си взех даже отпуск и съм решила да поставя нов рекорд по продължително ...спане  :balk_602:
Мисля ,че скоро ще успея  :balk_48: Напоследък не си давам "зор" за нищо и съм много добре да ви кажа. Оставила съм всичко да се случва от самосебе си . Пък каквото стане. Сега на преден план ми е любовта. :dating: :balk_22:

Айде,че имам работа.   :lol: :lol: :lol:    :sleeping:
*
« Отговор #35 -: Септември 28, 2006, 21:40:38 pm »
Ще ви кажа днес какво ме зарадва, ама няма да се смеете много, нали си говорим за малките неща, които ни радват. Е аз се зарадвах на едно шоколадово яйце от мъжо подарено ми по повод едно спречкване :D/нищо, че играчката беше смотана/. Ама наистина като малко дете се радвах :D
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
« Отговор #36 -: Септември 29, 2006, 08:03:20 am »
Вчера много много се зарадвах!Вчера моята приятелка роди прекрасно момченце ИВАН и аз много се развалнувах от радост! :D
Нищо че при нас не се получава ,радвам се за другите! :D :D :D
*
« Отговор #37 -: Септември 29, 2006, 10:04:04 am »
Лейди, ми то е ясно, че трябва да се радваме на малките неща около нас! Пък и честно казано, аз лично от около 6 месеца не спирам да го правя :)
Радвам се на заниманията си по йога, радвам се че след като дълго време ми липсваше, но не знаех как да го заместя, пеенето отново се върна в живота ми ( вярвайте, много е освобождаващо и повдигащо духа), пробвах да реализирам една отдавнашна идея- да се науча да играя български народни танци ( сега не се смейте, ама аз съм софийско дете- т.е. тези работи съм ги виждала предимно по телевизията и хич не съм наясно с разните там хора, стъпки, чукчета и т.н. На една сватба поръчах на диджея да пусне Дунавско хоро и той като ме видя как го играя, каза: Е, браво на това момиче- Поръча Дунавско хоро, не може да го играе, обаче играе на хорото!!:)) Е, след 2 посещения на курса, ми стана ясно, че засега поне ще си остана неука, нооооо да ви кажа страшно се забавлявах... Пък каква рефлексотерапийка на стъпалата се получи.... страшна! :D
Радвам се на времето, което имам сега за личностно развитие ( не го разбирайте като кариеризъм, моля, нямам това пред вид, а наистина развитие на Личността ( освен интелектуално, и ментално!)
Радвам се на ефекта , който имат алтерантивните методи върху здравето и емоционалното ми състояние.
И... последно в хронологията, но също доставило ми голямо удовлетворение- радвам се, че срещам все повече лекари- отлични специалисти в своята област, които успяват да преодолеят каноните на традиционната медицина и се отварят и за алтернативни методи.  Радвам им се, наистина!
( Пресен пример - моя Док- браво! 8) :D)

The impossible is often the untried [/i]
*

balmi

« Отговор #38 -: Септември 29, 2006, 10:51:37 am »
Мила Алфи, що не си казала за народните танци? Аз от 6 годишна танцувам - първо в Росна китка, после - ансамбъл София, Маяковски и т.н. В момента вече не, но ако имаш желание ще изиграеме едно Дунавско около блока. :lol: :lol: :lol:
*
« Отговор #39 -: Септември 29, 2006, 11:01:36 am »
Балми, ми първо ако искаш пробвай с твоя колега, че на него мнооооооого му е мерак, пък милия, да ти кажа, не се справя добре :? Пък ако успееш него да научиш, ще те призная! :lol:
И тогава вече можеш да продължиш и с мен ( същата трагедия :lol:) Ма Дунавското наистина  ми е любимо!
The impossible is often the untried [/i]