Лейди, ми то е ясно, че трябва да се радваме на малките неща около нас! Пък и честно казано, аз лично от около 6 месеца не спирам да го правя
Радвам се на заниманията си по йога, радвам се че след като дълго време ми липсваше, но не знаех как да го заместя, пеенето отново се върна в живота ми ( вярвайте, много е освобождаващо и повдигащо духа), пробвах да реализирам една отдавнашна идея- да се науча да играя български народни танци ( сега не се смейте, ама аз съм софийско дете- т.е. тези работи съм ги виждала предимно по телевизията и хич не съм наясно с разните там хора, стъпки, чукчета и т.н. На една сватба поръчах на диджея да пусне Дунавско хоро и той като ме видя как го играя, каза: Е, браво на това момиче- Поръча Дунавско хоро, не може да го играе, обаче играе на хорото!!:)) Е, след 2 посещения на курса, ми стана ясно, че засега поне ще си остана неука, нооооо да ви кажа страшно се забавлявах... Пък каква рефлексотерапийка на стъпалата се получи.... страшна!
Радвам се на времето, което имам сега за личностно развитие ( не го разбирайте като кариеризъм, моля, нямам това пред вид, а наистина развитие на Личността ( освен интелектуално, и ментално!)
Радвам се на ефекта , който имат алтерантивните методи върху здравето и емоционалното ми състояние.
И... последно в хронологията, но също доставило ми голямо удовлетворение- радвам се, че срещам все повече лекари- отлични специалисти в своята област, които успяват да преодолеят каноните на традиционната медицина и се отварят и за алтернативни методи. Радвам им се, наистина!
( Пресен пример - моя Док- браво!
)