0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

lady_11

• 3217
  • МЕТЛАТА - любимото ми превозно средство!
Re: Малките неща, които ни радват
« Отговор #60 -: Октомври 04, 2006, 18:47:59 pm »
Цитат
Смешка - когато таксиметровия шофьор ме попита къде точно се намира "калинка-малинка"   пък аз исках да отида до Клиника  "Малинов"

Граци бе, тактиката с таксиджиите е друга:
1. При качване в таксито казваш - пазар Красно село, но с влизане откъм бул. Гоце Делчев.
2. Ако много те пита точно къде отиваш - ами на светофара след ресторант Нигара /всички таксиджии го знаят/, ляв завой /ако идваш от центъра, де/  и спирате на 50 метра.

Иначе много ефекасно средство срещу ядящи домашни любимци - взимате стар чершав, постилате го на дивана, канапето , ръсите и мажете обилно с многооо лют червен пипер . Като хапне веднъж, ще се откаже за в бъдеще ...

*
« Отговор #61 -: Октомври 04, 2006, 18:51:11 pm »
Ммм, Рози, много е хубава статуята! Айде да ни държиш в течение на ремонта... :D
Грация, хаха, искрено се разсмях! "Калинка-Малинка"... Ми за детска градина го е помислил човекът... Хахаха... :lol:
Лейди, с паста за зъби беше намазана масата в хола. Пак я изяде. Пред нищо не се спря, гризачът му с гризач... И после като извади един миловиден поглед... :D
Alexandra
*

Ganka

• 5926
  • мама и леля на ангелчета
« Отговор #62 -: Октомври 04, 2006, 19:04:09 pm »
В тази връзка - ние имахме сиамска котка. Обожавах я, ама понякога ми идеше да й извия врата. Имахме на вратата между коридора и хола сложен дунапрен, щото бг жилищата са мнооо добре изолирани. Като я оставиш през деня в коридора, за да не яде разни неща или да не беснее из къщата и вечер при прибирането имаше купчина дунапрени. Ей, не се спря докато не го махна целия. Няма да забравя как мъжа ми я беше забравил затворена. Той си заспал, то мяукало, искало да иде до тоалетна, ама нашия спал като заклан. и тя за да му отмъсти беше напишкала целия диван. Като се прибрах ми се наложи по никое време да пера. Пък дунапрените как съхнат... Наложи се една седмица да седим при походни условия. :lol:
Обаче как ми липсва :( Вече втора година откакто е починала, а още я сънувам :(
Ох, извинете за тъжния край...
Обещах на Лили:)

"... Защото, ако има някаква утеха в трагедията да изгубиш любим човек, тя е в необходимата вяра, че може би така е по-добре.
""Вещицата от Портобело", Паулу Коелю
*

naty_84

• 193
  • Искай нещо много силно и то се сбъдва.Повярвайте
« Отговор #63 -: Октомври 05, 2006, 16:21:35 pm »
как да си прикача и аз снимка

[link=http://www.mamaibebe.com][img noborder]http://
« Отговор #64 -: Октомври 05, 2006, 17:35:59 pm »
как да си прикача и аз снимка

Качваш си снимки в http://snimka.bg/ или http://bgphoto.net/. След това  на някоя снимка която си си качила там й копираш адреса и го пействаш тук, като го поставиш между
*
« Отговор #65 -: Октомври 11, 2006, 15:26:56 pm »
Ето нещо смешно и от мен.Надявам се да ви ободри! :D

Скъпи ми синко,

Пиша ти бавно, защото знам, че не можеш да четеш бързо. Вече не живеем там, където, живеехме, когато ти напусна дома ни.
Баща ти прочел в някакъв вестник, че на човек му се случват най-много неприятности и нещастни случай в радиус от около 30 км. от дома му, затова се преместихме на друго място.

Няма да мога да ти изпратя адреса, защото последното селско семейство, което е живяло тук е взело номерата на къщата с тях, за да не си сменят адреса. Това място е наистина много хубаво. Дори има и пералня. Но не съм сигурна дали работи добре. Миналата седмица сложиш вътре малко дрехи, затворих капака и дръпнах синджира. От тогава не сме ги виждали.

Времето тук не е лошо. Само дето миналата седмица валя два пъти.
Първият път за 3 дена, вторият за 4. Относно това палто, което искаш да ти изпратим, чичо ти Гошо каза, че ще е прекалено тежко, ако го сложим с копчетата в колет, затова ги отрязохме и ги сложихме в джобовете на палтото.

Оня ден Муньо си заключи ключовете за колата вътре в колата. Много се бяхме притеснили, защото му трябваха цели 2 часа, за да си отвори колата... и да ни изкара нас с баща ти от вътре.

Сестра ти роди бебенце тази сутрин. Но все още не знам какво е то и ми е трудно да ти кажа дали си станал леля или чичо. Бебето много прилича на брат ти.

Вуйчо ти Крум падна в един казан за ракия миналата седмица.
Някакви хора се опитали да го издърпат от там, но той успял да отбие нападението им, след което се удавил. После го кремирахме и той горя цели три дена. Краката му все още тлеят.

Трима от твоите приятели паднаха от моста преди няколко дена, докато се возели в самосвал. Мишо карал самосвала. Той успял да си отвори прозореца и да се изплува, другите двама обаче не успели да свалят задната преграда на
самосвала и се удавили.

Няма повече какво друго да ти кажа, синко. Нищо изключително и извънредно не се е случвало тук.

С обич, Мама

*
« Отговор #66 -: Октомври 19, 2006, 13:52:45 pm »
 :D :D :D
« Отговор #67 -: Октомври 23, 2006, 14:32:03 pm »
Аз да ви се похваля... От събота нататък има доста неща, които да ме радват...
- С док направихме план за действие, и съответно не се рея във въздуха
- Купих си супер черни "ританки"  :lol: и гордо гордо си ги разхождам
- Реших, че ще си купя черна елегантна бизнес чанта, а се озовах с черна рокерска чанта с капси, която явно ме молеше да си я взема...
- И ще ми слагат нов HDD на служебната машина, че стария издиша и няма място... Ама то какво място, като само служебната ми поща е 5 GB  :lol: :lol: :lol:
- Вчера ходих на изложбата на Бенетон
- Видях се с кумата
- Гледах страхотен филм за френските легионери по М6

С две думи - този weekend понасъбрах положителни емоции  :lol: :lol: :lol:

Лекарства след процедура се спират само след изрична консултация с лекуващия лекар!!!
« Отговор #68 -: Октомври 25, 2006, 16:00:36 pm »
LADY,КАКТО И НА ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ, ЗАВИЖДАМ ВИ ИСКРЕНО ЗА ВСИЧКИЯТ ТОЗИ ОПТИМИЗЪМ. И ДА ЗНАЕТЕ, ЧЕ Е ЗАРАЗЕН. МЪЖЪТ МИ ТОКУ ЩО МЕ ЗАРАДВА С НОВ ФИТНЕС УРЕД ,КОЙТО СИ БЯХ ХАРЕСАЛА. СЕГА СЕ ЗАЛАВЯМ С ТРЕНИРОВКИ ,ДА СЪМ СЕКСИ И СЛЕДВАЩИЯТ МЕСЕЦ С НОВИ СИЛИ И ОПТИМИЗЪМ ПРОДЪЛЖАВАМЕ ДА ПРАВИМ БЕБЧЕ.
« Отговор #69 -: Ноември 29, 2006, 07:49:18 am »
Ей момичета кокичета... Отдавна не сме писали в тази тема - явно малките неща, които ни радват не са много...

Та днес преживях един такъв момент на блаженство и безтегловност... в кухнята кафето къкреше, милото пак наводняваше банята, в стаята сумрак и сред всички тези до болка познати звуци, шумове и светлини, аз в средата на леглото, намираща се в някакво междинно състояние между будност и сън... много странно, но и много приятно усещане...

Лекарства след процедура се спират само след изрична консултация с лекуващия лекар!!!
*
« Отговор #70 -: Ноември 29, 2006, 09:01:38 am »
Снощи с мъж ми изгледахме 5-6 серии от Friends и се посмяхме доста.  :balk_46: Големи лафове мятат и е хубаво, че беше и на английски, та да няма "изгубени в превода"...
*

naty_84

• 193
  • Искай нещо много силно и то се сбъдва.Повярвайте
« Отговор #71 -: Ноември 29, 2006, 11:42:12 am »
много обичам приятели
Това ми е лшбимия сериал и съм го гледала 100 пъти

[link=http://www.mamaibebe.com][img noborder]http://
*

didi_788

• **
  • 64
  • Няма невъзможни неща..винаги има решение
« Отговор #72 -: Ноември 29, 2006, 17:52:03 pm »
 :DМного позитивна темичка!Проблемите на стерилитета засъжаление са свързани с два периода-на радост и надежда когато правиш манипулации и очковш и на отчаяние и тревоги!В Живота хубавото и лошото вървят ръка за ръка!разбира се ;че трябва да сме оптимисти!И..днес следобед ходихме с мъжо на сладкарница;гушкахме се и ни беше много хубаво!Нещо много любеобвилно го раздаде днес...тази вечер ще си правим домашна пица...и му готвя две малки изненадки!За тях обаче няма да пиша..монгооооооооо са лични... :grouphug2: :male: :female:
didi_788
*

baracuda

• 5348
  • Най-голямото щастие?Да бъдеш полезен!
« Отговор #73 -: Ноември 29, 2006, 18:10:11 pm »
didi_788 :lol:,малка бандюга си ти! :lol:Две малки изненадки,а? :lol:А,дано да има и трета след време! :crossfingers: :babyflips:
*
« Отговор #74 -: Декември 10, 2006, 13:21:17 pm »
Момичета темата е страхотна!
Днес в този мрачен и мъглив ден се смях на вашите някой странни преживявания( имам предвид за таксито и Калинка Малинка  :D).
Вие развеселих те деня ми и ми напомнихте, че трябва да се радваме на хубавите моменти и да ги изживяваме.

Благодаря, че ви има! :bighug:
« Последна редакция: Декември 10, 2006, 13:43:02 pm от desii »

*

baracuda

• 5348
« Отговор #75 -: Декември 22, 2006, 22:00:57 pm »
 :heartbeat:Днес сутринта като си стартирах Компа и какво да видя?! :lol:Ново съобщение!Мама Лисиче ми изпратила невероятно мило пожелание!Ех,много-мило ми стана!Много-добро момиче!Не щеш ли, милият след малко ми носи писмо.Писмо?!?Е,беше коледна картичка от Прага!Не помня от кога не съм получавала собственоръчно написана картичка!?!Благодаря ти Мари!Много щастлива се почувствах!Толкова си добра и ти!Ех,мили момичета!Много ви обичам!Днес наистина бях щастлива!Благодаря ви! :heartbeat:
*

лили

• 2151
  • мързи ме да натискам шифт-а
« Отговор #76 -: Декември 26, 2006, 23:55:31 pm »
получих честитка. много ме раzсмя. благодаря на виновната :D
ОСТАВЕТЕ СТЕФКА НА МИРА!
*

eleonor

• 1075
  • БEA -ПРЕКРАСНА I CИМЕОНчЕ- БОНБОНчЕ-ОБИЧАМЕ ВИ
« Отговор #77 -: Декември 28, 2006, 22:06:11 pm »
Ех,моми4ета такава хубава теми4ка сте заформили преди няколко месеца.Ама много се смях и то на глас :lol: :lol: :lol:Като про4етох за ку4ето на Рози4ка хихихихихи.Така се разведрих,за партито на Мари и вси4ки вкуснотий дето е измайсторила,из4етох вси4ки постинги на един дъх.
 :kaos7:Стра6на теми4ка,браво Лейди
Стана ми така топли4ко на ду6и4ката.
Радвайте се на дребните не6та в живота,мили,те ни правят най_6тастливи .
:balk_5: mc101

Beatris - 13.01.2008
Simeon- 19.01.2009

МЕЧТИТЕ СЕ СБЪДВАТ
*
« Отговор #78 -: Януари 09, 2007, 18:27:42 pm »
Да се включа в хубавата темичка. По Коледа бях Дядо Коледа. Нямате си на идея колко е гот!
1. "Снежанка" не спала 3 вечери поред, защото нямаше търпение да я "накиприм" - а тя е в 4-ти клас.
2. Майка ми /бивша детска учителка/ ми беше написала такъв сценарий! Пък трябваше да го научим за 1/2 час. Успяхме - с малко /и не толкова малко/ импровизации!
3. Облеклото ми - къде аматьорско, къде - не съвсем - голям майтап, защото аз на всичкото отгоре съм 1,50м - 50кг. Трябваше да си направя по-внушителни поне килограмите. И така - с една възглавница под червеното палто! Само че като ме видя майка ми и възкликна "Приличаш на бременен Дядо Коледа!" И аз . Какво пък? Такъв досега не е имало - първи ще съм! А тя просто ми извади тази възглавница /тя беше защипана със 7 безопасни игли/ и ми пъхна друга - по-мека и по-малка. И така - с общи усилия на още 2 дружки ме "оформиха" като подобаващ Дядо Коледа.
Да уточня - за 3-година ме "префасонират" - вече се чувствам СТАРШИ - в едно село - до Бургас , където живеят нашите.   
4. Най-фрапиращото - доволните, щастливите и уплашените физиономии на доста хлапета /от няколко месечни до 7-8годишни/! Усещането, че си желан сред толкова много хлапетийки е неповторимо! И всички искат да ти изпеят песничка или да ти кажат стихотворение!
Супер е - да знаете!
*

baracuda

• 5348
« Отговор #79 -: Януари 15, 2007, 22:02:46 pm »
Хи,хи,Inamil! :lol:Да продължа зимната тема!
Айде,изплакнете окото!Този красавец,ще ви разведри в топлите януарски дни! :lol:

Невероятното творение е осъществено със снежен материал от Еленският балкан! :lol: