0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

balmi

Re: Малките неща, които ни радват
« Отговор #40 -: Септември 29, 2006, 11:17:12 am »
Аз щом научих половинката да танцува, ще науча и колегата. Ще се подредиме и четиримата !!! :bighug:
*

lidia

• 2959
  • Най-хубавото се вижда само със сърцето.
« Отговор #41 -: Септември 29, 2006, 17:27:08 pm »
Баракуда, саксийките са уникални. :balk_103:

http://www.youtube.com/watch?v=xFkUG9xSSSE с благодарност на едно цигуларче :)
http://www.youtube.com/watch?v=dy2KNUESXp0
*

Ganka

• 5926
  • мама и леля на ангелчета
« Отговор #42 -: Септември 29, 2006, 20:19:34 pm »
Да се разпиша и аз. От няколко дни ми е едно такова счупено, смотано... Мъжкото е решило да ме крие, никъде не ходим заедно... Абе мъжка му работа :? Но... днес реших да се поглезя с малко шопинг терапия. Купих на Алекс две топки за игра и за себе си да не остана назад едно страхотно сребърно пръстенче 8) Не че си нямам бижута, ама някакси ми грабна очето и реших че го искам :lol: И се почувствах супер добре :lol:
Обещах на Лили:)

"... Защото, ако има някаква утеха в трагедията да изгубиш любим човек, тя е в необходимата вяра, че може би така е по-добре.
""Вещицата от Портобело", Паулу Коелю
« Отговор #43 -: Октомври 02, 2006, 09:37:20 am »
Алфи, и аз съм като теб. Като чуя Дунавско хоро, се чувствам като на голям празник. ПОмните ли едно време на Нова година, първото нещо след речта беше Дунавско. НО и аз не мога да го играя. И как ме е срам.... Половинката ми е танцьор от 6 годишен, баща му е бил ръководител на състав за народни танци, майка му е била танцьорка, брат му..... А  аз мога само право хоро да играя...
Еленино и Дайчово съм играла след дълги обяснения, но сега не смея да се пробвам пред хората, че не знам дали ще се справя. Абе, пълен ужас!
« Отговор #44 -: Октомври 02, 2006, 11:07:31 am »
Ще ви кажа днес какво ме зарадва, ама няма да се смеете много, нали си говорим за малките неща, които ни радват. Е аз се зарадвах на едно шоколадово яйце от мъжо подарено ми по повод едно спречкване :D/нищо, че играчката беше смотана/. Ама наистина като малко дете се радвах :D
Че защо да е смешно, Коки :)
Имаше един период, в който моя всеки ден ми носеше шоколадови яйца.
Това в продължение на месеци.
Аз като децата-оставям шоколада да видя каква е играчката и да си я сглобя :)
В началото ги редих на барплота, после оставях само някои, а другите прибирах в една кутия. Когато кутията се напълни му казах да се спре малко, че ако продълава така трябва да търся кашон :) И сега ми взима от време на време. И макар да ми се повтарят някои играчки пак се радвам като ми донесе яйце. Като се прибере и ме попита: "Ти слушала ли си днес?", му казвам:"Давай яйцето, че да видя какво има вътре!"  :lol: :lol: :lol:
*

baracuda

• 5348
  • Най-голямото щастие?Да бъдеш полезен!
« Отговор #45 -: Октомври 02, 2006, 12:22:52 pm »
Е аз се зарадвах на едно шоколадово яйце от мъжо подарено ми по повод едно спречкване :D/нищо, че играчката беше смотана/. Ама наистина като малко дете се радвах :D
Че защо да е смешно, Коки :)
Имаше един период, в който моя всеки ден ми носеше шоколадови яйца.Това в продължение на месеци.Аз като децата-оставям шоколада да видя каква е играчката и да си я сглобя :).....Като се прибере и ме попита: "Ти слушала ли си днес?", му казвам:"Давай яйцето, че да видя какво има вътре!"  :lol: :lol: :lol:

:balk_56:Това с яйцата е супер яко!Като го прочетох ми стана едно мило и весело! :balk_600:
Момичета,това са есенни минзухари от моята градина!Букетът е специално за вас!
« Отговор #46 -: Октомври 02, 2006, 13:32:50 pm »
Баракуда ,мила, срашна снимка :D
 много хубави тези минзухари
*
« Отговор #47 -: Октомври 02, 2006, 16:10:59 pm »
А бе има ли такова нещо като "есенни минзухари"? Ааа, ясно...Гледам аз тука в парка едни цветя и много ми приличат на минзухари и викам "Тез чешките минзухари са се побъркали. Къде са тръгнали наесен да цъфтят. Нашите са напролет..." Пък то имало и есенниииии.... 8) Много са хубави, баракуда!

Пък моята колекция от играчки от яйца ми я изяде кучето! Качило се на пианото един ден и всичко омело! Прасе! :x
Alexandra
« Отговор #48 -: Октомври 03, 2006, 11:05:57 am »
Твойто изяло играчките. Моето като беше малко взело едни 20 лева....голямо дърпане беше да ги извадим и да ги вземем , че после ги лепихме. Малко след това наръфа тефтерчето на майка ми с номерата и адресите на познати от цялата страна. После й се смеехме, защото все едно редеше пъзел, докато си лепеше разкъсаните страници  :lol: :lol: :lol: Явно моя звяр си пада по хартията - порода "книжен червей" ;) :lol:
*
« Отговор #49 -: Октомври 03, 2006, 11:29:05 am »
Хубава темичка :) и много ведра.

Малкото и хубаво нещо което мен ме сполетя през почивните дни е че успях да приспя една малка сладурана и то цели два пъти:) (това си е живо постижение за мен :) ) Моята малка племенничка е в подписа ми, ако някои иска да я види. Много я обичма, даже безкрайно много :)

Другото хубаво, не не като първото е че ще си купуваме нов компютър :) 

BLACK_ROSE много хубав тоз "книжен червей" :) Пу-пу

"С моя приятел споделяме всички проблеми. Често не успяваме да ги решим, но това, че сме един до друг, готови да се изслушаме, е единствената помощ която ни е нужна!"Линда Макфарлън
« Отговор #50 -: Октомври 03, 2006, 12:57:17 pm »
Аз да изкажа специални благодарности на Marie  :thankyousign:
Вдъхновена от нейните кулинарни постижения я помолих за рецептите за соленки и хляб с маслини и ето какво сътворих в събота.

Според мъжа ми и един приятел, който успя да ги опита бяха много вкусни е и аз си ги харесах много :wink:, и даже се учудих на себе си (не съм много по готвенето)
Мари  :bighug:
*

baracuda

• 5348
  • Най-голямото щастие?Да бъдеш полезен!
« Отговор #51 -: Октомври 03, 2006, 18:43:45 pm »
 :lol: :lol: :lol:Момичета страхотни неща показвате и разказвате!Умирам си от смях и преливам от щастие!Продължавайте във същия дух! :balk_21:
*
« Отговор #52 -: Октомври 03, 2006, 19:08:02 pm »
Майален, чудесно си ги докарала! Убедена съм, че са били много вкусни! Браво! Хайде, пак ще разменя рецепти по-нататък! :D

Рози, извинявай, ама не се оплаквай изобщо от твоето куче. Значи това учебник по химия, коректор (!!!) (от тубичката с течност и четката, остана само четката), обувки, чехли, чорапи (особено ако ги набара мръсни, току-що събути), кукла пластмасова (бавно, бавно си я довърши, остана само от горната част на черепа й малко, чак зловещо беше като я намерихме), дървена лъжица за ядене, тапети, ръбовете на всички табуретки и фотьойли, ръбовете на масата в хола...Мани всичко това... Ами взе си изгриза СОБСТВЕНОТО УХО един ден! Бяхме го постригали и оставихме ушичките по-дълги за гъзария, а то не се одобрило така, легнало на една страна върху ухото си и си изгризало само козинката, докато станала къса. Прибираме се ние, гледаме в цялата къща бяла перушина, помислихме, че някой го е отвлякъл и е имало съпротивление...и по едно време го открихме в ъгъла с едно късо ухо и едно дълго...Честна дума, още и още се чудим бобър ли гледахме или болонка... :roll:
Alexandra
« Отговор #53 -: Октомври 03, 2006, 23:25:11 pm »
Виждам темата  прогресивно става по-усмихната...
Как съм се смяла на разказите на Мари и Розичка... :PА като видях и бялото топче на Розата-Линдичка- пръстите ми сами драпаха към клавиатурата...
Аз направих колосално откритие-може да влезе някой ден в дресировките за кучешко послушание.Наш рот изпитва страх  от ...обръч.Слагам обръча пред вратата :P и на него не му стиска да мине през него.Така белите са по-малко. :lol:
Гане, честито да ти е пръстенчето!!Аз и с един лак за нокти съм си оправяла настроението. :D
« Отговор #54 -: Октомври 04, 2006, 10:39:16 am »
Някои кучета си имат номера, а някои са с пълна програма, Мари ;)  :lol: :lol: :lol:
Като изключим няколко запомнящи се бели, не мога да се оплача от моя звяр. Много ме радва като я видя. Един ден беше яла сурови картофи и лук (катерила се по панерите със зеленчуците) от яд че е оставена сама......и после известно време беше зле от картофите. А веднъж като се прибираме цялата кухня беше в малки кубчета дунапрен.....пак се ядосала че е сама и разкъсала двете възглавници на дивана....после с дни намирахме дунапренчета на най-невероятни места. От тогава няма възглавнички на дивана  :lol: :lol: :lol:
Хубаво си е да имаш домашно животинче. Сега като не е при мен много ми липсва.
Вчера си взех една статуя за дневната. Правим ремонт и след като ни сложат секцията ще остане една дупка - и си я взех за там. Висока е-стига ми до кръста :) Сега съм си я оставила да си я зяпам - преди да започнем да изпразваме стаята след седмица за ремонта :lol: Много обичам такива неща :) На барплота ми отгоре какво ли няма :) Смърт ми е като започна да чистя прах, но "Трай бабо за хубост :) "

« Последна редакция: Октомври 04, 2006, 10:41:00 am от BLACK_ROSE »
*

Любс

• 418
  • Имам си една мечта....
« Отговор #55 -: Октомври 04, 2006, 12:06:14 pm »
Ей, Рози, да пуснеш снимки след ремонта  :lol:
Този апартамент като нов стана  :lol:
No body is perfect, i`m NOBODY!!

« Отговор #56 -: Октомври 04, 2006, 13:50:56 pm »
Ха, възглавнички ли - моят два дивана изяде, при това по няколко пъти, щото ние ги шиехме - всеки път кръпката ставаше все по-голяма, докато най-накрая нямаше друг начин, освен да сменим дивата, но с втория диван случихме  - купихме шалте (2 сменихме докато спре да го яде) та поне сменяхме шалте, а не диван. Сега новата му стихия е да си разпилява храната из цялата стая, ама ще види той като му взема купичката, какво ще разпилява! Хваща гранулите с уста и ги мята нагоре. То май малко тема като за домашни любимци стана, та да се похваля и с друго - аз теглих една майна на сбирането на пари за лекари и процедури и решихме да си купим апартамент (ателие) - сега чакаме окончателно одобрение от банката. Ама много е хубаво и светло - и има голяма спалня, ще се родим, пък може и да се погоним. А ако стане чудото ще е детска стая :lol:
Баткото - 11.12.2004 г., по-малката сестра - 07.01.2008 г.
« Отговор #57 -: Октомври 04, 2006, 13:55:33 pm »
Ей, Рози, да пуснеш снимки след ремонта  :lol:
Този апартамент като нов стана  :lol:
Когато оправим всичко ще пусна :)
Малката стая вече е готова-няма да я познаеш.
Но сега започваме дневната и направо ми призлява при мисълта какво ни чака. Ако имах вълшебна пръчка ще направя така да прескочим един месец и всичко да е готово  :lol: :lol: :lol:
« Отговор #58 -: Октомври 04, 2006, 15:47:54 pm »
Фоксче, дано скоро да дишате по-леко в нов, светъл, красив апартамент!
Роузи, статуята е  с африканска хубост  :P...Като свършите с ремонта оставете малко да поремонтира Линда. :P
Баракуда, мечта ми е градинка с много цветя, твоите са прекрасни!!
*
« Отговор #59 -: Октомври 04, 2006, 18:05:52 pm »
Вчера гледам един 5-6 годишен юнак, пълничък почти настига по височина майка си. Върви след нея и хленчи: "Ти ша ма издадеш ли сега, че не слушах?"- "Няма бе, няма!" - "То аз само малко не слушах. Е малко се поизпуснах, ама малко. То аз разбирам хич да не слушх, че да ме издадеш, пък то само малко беше!":) Толкова миличко беше, толкова сериозно водеше преговорите, че ми идеше да го гушна!
Смешка - когато таксиметровия шофьор ме попита къде точно се намира "калинка-малинка"  :lol: пък аз исках да отида до Клиника  :lol:"Малинов"