0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

lady_11

• 3217
  • МЕТЛАТА - любимото ми превозно средство!
Малките неща, които ни радват
« -: Септември 24, 2006, 18:42:58 pm »
Девойки, мисля, че въпреки неуспехите си от незабременяването има едни малки неща, които ни радват всеки ден и на които в стремежа си за тъй желаното бебе,  не обръщаме внимание.
В тази връзка ми писна да чета все колко отчаяни души има тук, колко зле се чувстват, как са на ръба на отчаянието.
Та тази тема е за малките неща, радващи  търпящите неуспехи в забременяването момичета - повишение в работата, похвала от свекървата, покупка на любимия парфюм , поредната  смешна история. Нещо позитивно ми се иска да чета. А на Вас?

Като начало: мъжът ми  ремонтира колата ми  и ме спонсорира за обувки , каквито аз реша. Дали ще си купя нови обувки или друго нещо - това е друг въпрос ... Важен е жеста, не материалното , разбира се...
Re: Малките неща, които ни радват
« Отговор #1 -: Септември 24, 2006, 20:05:14 pm »
Така е!Сега,като се обръщам назад,виждам колко пропуснати години,с 1на и съща мисъл.Ужасно е направо.Дори си мисля,че в крайна сметка при нас неставаше на психична основа.Бях психясала,непрекъснато сънувах кошмари,кървища.Радвам се,че всичко мина,обаче като се обръщам назад,виждам,че съм пропуснала малките неща,на които да се радвам.Най-накрая живея нормално.
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
« Отговор #2 -: Септември 24, 2006, 20:20:41 pm »
1. Оздравях.
2. Днес бях на гости на майка ми, баща ми и брат ми. Много хубаво си изкарахме. Посмяхме се от сърце.
« Отговор #3 -: Септември 24, 2006, 21:20:52 pm »
Хехе, тъкмо мислих къде да изкажа впечатления и тази тема ми идва дюшиш :) Тази сутрин, още не бяхме се събудили, наш приятел позвъни за да ни покани на излет до Черепишкия манастир. Местността е страхотна, никога преди това не бях минавала през Дефилето. Гледката радва душата и определено е едно от нещата, които ни прави щастливи всеки ден.
Та сега и нещо весело. На връщане попаднахме на някаква механа, нарекахме я механата на абсурдите. В 15 ч. келнерът ни посрещна с Добър вечер. Оглеждайки интериора в кътчето на оркестъра, на централно място в кръчмата, забелязахме...хм...стар, очукан, ръждясал...хм...гинекологичен стол 8O. Смях се с глас, ето повод за шеги. Докато похапвахме, при нас нахлуха две козлета, съвсем истински!!! :D :D :D Яд ме беше само, че нямахме фотоапарат, иначе щях да споделя с вас гледката.
Желая на всички ви всеки ден много много малки радости!!!

МОМИЧЕТА, НЕ ПРОПУСКАЙТЕ ЗАДЪЛЖИТЕЛНИЯ ПРЕГЛЕД НА МЛЕЧНАТА ЖЛЕЗА, НАПОМНЯЙТЕ НА БЛИЗКИ И ПРИЯТЕЛКИ!!! http://www.mamolog.info/profilaktika
*

Eli_

• 516
  • Тъпа и упорита !!!
« Отговор #4 -: Септември 24, 2006, 23:34:47 pm »
Lady, поздравления за хубавата тема !  :flower:
Абсолютно си права - има толкова хубави неща в живота ! Има също така и много по-лоши .
 Трябва да се радваме,че сме здрави , млади ,хубави и умни  :biglove: :bellydance:
Аз например се чувствам истински щастлива когато карам кола и ям шоколад /едновременно/  :balk_91: :balk_71: Не казвайте на никого !!! :balk_80:
А едни обувки могат винаги да ме зарадват ,независимо кой чифт поред са ми  :lol:
А какво ще кажете за един хубав уикенд в планината с един хубав мъж /примерно :balk_600:/..вечерта на чаша червено вино,сладки приказки..или пък топло одеалце и хубава книжка - дори това може да ти се види супер на моменти.
 Знаете ли,откакто се "откъснах" от семейния живот се сблъсквам с много съдби ..хора за които съм си мислела ,че са много щастливи /защото имат деца,разбира се/ - амииии ,все повече се убеждавам ,че всичко е една илюзия. Има страшно много семейства ,които имат деца и са супер нещастни. Това да не би да е по-добре ?
 Я горе главите всички !!! Ще му дойде времето за всичко ! Ще видите ,а дотогава не пропускайте хубавите моменти ,колкото и малко да са. Понякога на човек му трябва толкова малко . :balk_21:
*
« Отговор #5 -: Септември 25, 2006, 00:04:02 am »
Чудна тема, Лейди! :D

Аз днес релаксирам с пълна сила, че вчера хоствах едно парти за 35 човека! От новия ни шеф-бира и вино на корем, от мен-храната и настроението. Как се хванах да готвя за 35 човека акълът ми не го побира, обаче сготвих!48 часа права в кухнята. Ревеше ми се. Блата за тортата го преповтарях. Оплескани са ми стените до тавана със сметана. Спука ми се шприцът...Добре, че не подпалих къщата... Обаче!!! Партито стана един път. Ужасно много комплименти получих, от които 3-те най-добри: 1. Една германка ми каза, че тортата ми "Шварцвалд" е толкова добра, че може да е изработена в Германия. 2. Шефката на Човешки ресурси, жена на около 50, много взискателна и сериозна, ми каза, че това е най-хубавото парти в живота й! 3. Зам. Директорът ни ми каза, че трябва професионално да се занимавам с кейтъринг и следващия път като има събиране у тях, ще ми възложи храната и ще ми бъде платено. (Само да поясня, че той е гей, изклЮчително умен и с невероятен стил.)

Ей тука вижте какво майсторих в петък и събота:

Соленки:
Снежанка:
Хляб с маслини:
Флан със спанак, флан с гъби, флан с пиле и Гръцка салата:

Топли сандвичи:

Сладките неща:

Съдрах си дупето от работа, ама бях звездата на вечерта снощи! Хихи... :D
Alexandra
*

lady_11

• 3217
  • МЕТЛАТА - любимото ми превозно средство!
« Отговор #6 -: Септември 25, 2006, 06:55:08 am »
Мари, поздравления! Замисли се действително върху идеята за кетъринга!

П.П. Радвам се, че темата ви харесва.
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
« Отговор #7 -: Септември 25, 2006, 07:59:23 am »
Аз събота и неделя прекарах в Триград-Родопите ,изкарах страхотно!Радвам се че за тези два дена вобще немислих за проблемите !!!!Почувствах се като нов човек! :D
(темата е суппер!) :D :D :D
« Последна редакция: Септември 26, 2006, 07:38:06 am от adi »
« Отговор #8 -: Септември 25, 2006, 09:07:45 am »
Аз събота и неделя прекарах в Триград-Пирин ,изкарах страхотно!

Адинка, какъв Пирин бе!!!

МОМИЧЕТА, НЕ ПРОПУСКАЙТЕ ЗАДЪЛЖИТЕЛНИЯ ПРЕГЛЕД НА МЛЕЧНАТА ЖЛЕЗА, НАПОМНЯЙТЕ НА БЛИЗКИ И ПРИЯТЕЛКИ!!! http://www.mamolog.info/profilaktika
« Отговор #9 -: Септември 25, 2006, 10:26:20 am »
Мари, браво за партито! 48 часа ама ... нали знаеш ...
Който се мъчи, после ще се пъчи!  :lol:

Аз не съм имала поводи да съм нещастна, но известно време ми беше много сиво всичко. След като над 10 дни не си бях подавала носа навън, този четвъртък бях на парти за рожденния ден на най-добрия ми приятел. 
 ::cake::
Видях се с колеги и приятели, изкарах си страхотно, наспах се и сутринта за първи път от много време се събудих с усмивка. Трите дни след това си починах, наспивах се по 10 часа и имам съвсем друг вид сега. Вчера намерих и свалих един албум с Erotic Lounge, купила съм си едни дантелени прелести и броя с още по-голямо нетърпение дните до идването на моя човек. Това е общо взето!  :D
« Отговор #10 -: Септември 25, 2006, 10:50:48 am »
Здравейте момичета,
И аз се включвам в тази прекрасна тема. Тъй като мъжът ми е отново в Щатите( замина преди 3 седмици ) съм самичка. Прати ми мейл преди няколко дена, за да ме увери, че като се върне през март ще направи всичко което трябва за да си имаме бебе, защото знаел колко много съм го искала и ме обичал:) Тези няколко реда ме направиха така щастлива. Не спирам да се усмихвам, прочетох мейла на приятелките ми хихихихихихи
« Отговор #11 -: Септември 25, 2006, 10:59:32 am »
Аз успях да си отпочина и да си отспя тези 3 прекрасни почивни дни...Броя дните, оставащи до отиването ни във Варна - и се радвам, че остават все по малко :)

и малко офф- сън не не ме хваща, че на 30-ти съм на преглед...Много ме е страх като сменям лекари :?

« Отговор #12 -: Септември 25, 2006, 11:01:03 am »
Преди няколко дена си мислех как ми липсва времето когато бях в София.Работата, приятелите ми, които оставих там. Ходих да пазарувам и натоварена с торбите се прибирах към вкъщи. Докато пресичах улицата видях че някой ме зяпа. Погледнах го, стори ми се познат, но ми беше твърде невероятно да е приятел от София (явно прекалено много съм мислила за това и вече са започнали да ми се превиждат  :lol: :lol: :lol:). Отминах го, но се обърнах. Видях че и той се е спрял и ме гледа. Тогава си казах:"Той е! Най-много да съм за заблудила и да се хвърля на врата на някой друг  :lol: :lol: :lol:". Наистина се оказа Павел - добър приятел от София. Преместил се и той във Варна от някололко седмици и даже живеел близо до нас. Поговорихме си и се разбрахме да мина да го видя в магазина където работи-бил на Червения площад. След няколко дена реших да отида да се видим на кафе и да си поговорим. Каква беше изненадата, когато така и не намерих магазина на мястото, което ми беше казал  :lol:. Вероятността да се засечем отново случайно беше малка, но трябваше да заложа на това, нямаше как да го открия. Когато се прибрах вкъщи порових в нета (беше ми останало в главата че спомена че работи в един от някакви си немски магазини.) Да живее GOOGLE  и ние покрай него  :lol: Излезе ми станицата на веригата магазини и видях, че има 4. Най- близко до червения площад бяха два и реших да проверя там. Намерихме се. Човека решил че щом пешаходните пътеки са боядисани червени значи това е червения площад. Смяхме се от сърце.
*

mishanta

• *
  • 7232
  • Не пропускайте профилактика при мамолог! Важно е!
« Отговор #13 -: Септември 25, 2006, 11:12:13 am »
lady_11  :flower: за темата!
Момичета, :smiley_abxb:
аз отдавна се опитвам тук с всеки постинг да пропагандирам това!
.....Живота ни,младостта ни,толкова е кратко !...... :rainbow:
Аз искам все по-често да виждам,онова пламъче :heartbeat:
дето го видях вчера в очите МУ-след толова време!
Пропускаме миговете щастие и радост,
по-пътя към така чаканото-ЧУДО! :babydust:
Бъдете щастливи и много,много късметливи! yahoo_17
С вас ми е толкова спокойно и слънчево! :sunshine:
             :grouphug2:
« Последна редакция: Септември 25, 2006, 17:58:13 pm от mishanta »
Благодарение на Вас съм Майка :flower: :flower:
Димитър 07.11.07 и Калина 21.10.09
:heartbeat: :heartbeat:

* Чувствителните хора живеят върху върха на пръстите си, за да не притесняват никого.
Прекосяват живота без да вдигат шум, защото целият шум е вътре в самите тях *

:eat: Рецептурник на майсторките в Зачатие :)
« Отговор #14 -: Септември 25, 2006, 11:56:43 am »
Темата е просто прекрасна.По този повод искам да ви напиша нещо,много се надявам да го харесате.                                                                                             Отделете повече време на тези,които обичате,защото те не са с вас завинаги.Кажете блага дума на този,който ви гледа отдолу на горе с възхищение,защото това малко същество скоро ще порасне и няма да е вече до вас.Запомнете и горещо прегърнете човека до себе си ,защото това е единственото съкровище,което можете да дадете от сърцето си и не струва нито стотинка.                                                                                               Запомнете и казвайте "обичам те" на любимите си,но най вече наистина го мислете.Целувка и прегръдка могат да поправят всяка злина,когато идват от сърцето.Запомнете и се дръжте за ръце,и ценете моментите,когато сте заедно,защото един ден този човек няма да е до вас.Отделете време да се обичате,намерете време да си говорите,и намерете време да споделяте всичко,което имате да си кажете.                                                                                                 Защото животът не се мери с броя вдишвания,които правим,а с моментите,които спират дъха ни.
*
« Отговор #15 -: Септември 25, 2006, 12:25:47 pm »
Като се замисля от 2 месеца насам се радвам на съвсем малки неща, мила дума, жест, усмивка, хубав разговор, въобще ми е едно усмихнато! Оптимистично. Не знам защо е така, но сякаш проблема бебе ме беше превърнал в друг човек, а сега съм отново себе си! Същият лъчезарен човек, но пък все пак бебчо не стои вече на дневен ред. Успокоих се, не мисля за цикъла си (който се нормализира), имам спонтанна овулация (щото си я усещам) и просто... чудесата на главата! :)
« Отговор #16 -: Септември 25, 2006, 13:41:43 pm »
Браво, Lady! Страхотна тема!!!  :balk_47:

Моичкият ме зарадва с едно страхотно колие със сърце, ама същото като от филма Титаник. И сега го разхождам гордо и вея коси като Кейт Уинслет (може даже и да съм по-красива  :lol: ). :balk_100: В първия момент направо се стъписах и ме преразя стомаха, защото знам колко е скъпо и веднага го конвертирах в няколко ампулки Меногон и се понацупих. Но като ми каза, че не го интересувало колко пари имаме за ин витрото, а искал много да ми ги купи и го е харесал за мен и искал да ме зарадва...и се разтопих...  :balk_21: Остава да му позволя да ме нарисува само по колие - като Кейт Уинслет, не че може да рисува, но какво значение има?  :balk_600:
« Отговор #17 -: Септември 25, 2006, 15:31:11 pm »
[
1. Една германка ми каза, че тортата ми "Шварцвалд" е толкова добра, че може да е изработена в Германия. 2. Шефката на Човешки ресурси, жена на около 50, много взискателна и сериозна, ми каза, че това е най-хубавото парти в живота й! 3. Зам. Директорът ни ми каза, че трябва професионално да се занимавам с кейтъринг и следващия път като има събиране у тях, ще ми възложи храната и ще ми бъде платено. (Само да поясня, че той е гей, изклЮчително умен и с невероятен стил.)

:D
Мари, страхотна си. Шапка ти свалям и не знам, какво работиш в момента, но ако и в професионалните изяви си толков добра, колкото в любителските, шефовете ти са изтеглили шестица от тотото. :D

Лейди, темата е това, от което имам нужда напоследък.
Браво! Явно, не само аз съм в тази фаза. :bighug:
« Последна редакция: Септември 25, 2006, 15:34:59 pm от alia_alia »
*
« Отговор #18 -: Септември 25, 2006, 18:56:51 pm »
Лейди, поздравления за тази тема!
Чудесна идея!
За щастие(до сега)не съм изпадала в такова състояние, че да не се радвам на нещата от живота.
- котето всеки ден ме кара да се усмихвам
- чакам служебните пари, за да си купя някоя блузка и т.н.
    - след малко отивам у една приятелка да се видим и поклюкарстваме

Целувки на всички!
*

Eli_

• 516
  • Тъпа и упорита !!!
« Отговор #19 -: Септември 25, 2006, 20:12:41 pm »
Мари,всичко изглежда ужасно вкусно...  :balk_53: Браво на теб !!!  :balk_47:
Ей ,дори и за това само и струва да се живее ! Да похапнеш и да се позабавляваш с приятели ! Ама как си ги наснимала блюдата ...хи хи хи ,с каква гордост . И аз така правя. :balk_600: